Meraija aizskatuvē lūdz ogas un īpašu vīnu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

6. aprīlī popmūzikas dīva Meraija Kerija (Mariah Carey) sniedza koncertu Tallinā «Saku Suurhall» koncertzālē, tiesa, Igaunijas galvaspilsētā dziedātāja uzkavējās vien pāris stundas, jo uzreiz pēc koncerta devās uz Zviedriju, kur šobrīd mitinās viņas bērni. TVNET rīcībā nonācis dīvas aizskatuves prasību saraksts jeb raideris. Nekādu neizpildāmu prasību tur nav - ogas, piens un kāds īpašs vīns no Napas ielejas Kalifornijā.

Lai gādātu par skatuves aprīkojumu, kā arī gaidāmajiem šoviem, uz koncerta norises vietu «Arēnā Rīga» ieradīsies sešas ar aprīkojumu pilnas kravas mašīnas, kā arī septiņi autobusi. Ņemot vērā to, ka amerikāņu TV kanāls «E!» veido realitātes šovu par viņas privāto un profesionālo dzīvi, arī šovakar viņai līdzi būs ieradusies televīzijas komanda, kas strādās pasākuma norises vietā.

Dziedātājas menedžments koncerta organizatoriem lūdzis parūpēties, lai «Arēns Rīga» personāls nesmēķētu ne aizkulisēs, ne zālē, kā arī norises vietas smēķētavām jābūt aiz aizvērtām durvīm, pie kurām jābūt attiecīgām izkārtnēm.

Meraijas Kerijas garderobē šovakar jābūt šādiem ēdieniem un dzērieniem (fragments no aizskatuves prasībām):

viena maza bļoda ar humusu,
viens pitas (maizes paveids, kas raudzēts no kviešu miltu mīklas un plaši izplatīts Vidusjūras piekrastē, Balkānos un Tuvajos Austrumos) iepakojums
viena maza bļoda ar mellenēm
viena maza bļoda ar zemenēm
viena maza bļoda ar kazenēm
viena maza bļoda ar avenēm
divi iepakojumi ar organisko medu «honey bears»
viena pinte pilnpiena (viena amerikāņu pinte ir 478 mililitri)
tējas, citroni

divas pudeles «Opus One» vīna, kas ir slavens vīns no Napas ielejas Kalifornijā.

(Šajā vīna darītavā vīnu gatavo sadarbībā ar vīndari no slavena Bordo nama (Château Mouton Rothschild), ar Francijas vīnogām. Arī, kad atrodams, tas ir dārgs. Veikalu plauktos nestāv, īpaši jāpasūta)
sešas aukstas kokakolas
sešas aukstas diētiskās kokakolas
seši auksti «Sprite»
sešas aukstas džindžerellas
sešas «Vitamin Water Zero» pudeles
16 «FIJI» 500 ml ūdens pudeles
viena maza bļoda ar gourmet tumšo šokolādi
viena maza bļoda ar gourmet piena šokolādi
Vienā kastē vai iepakojumā, kas jānovieto vietā, kur Meraija Kerija pārģērbsies, jāievieto viena metāla tējkanna (lai uzvārītu tēju), medus (pudelē, no kura to var izspiest), 10 līdzņemamās papīra kafijas krūzes ar vāciņiem, viens iepakojums ar salmiņiem, kuri iepakoti atsevišķi, piecas «Throat Coat» tējas (ne ar citrona garšu), tējas maisiņi, sešas «FIJI» ūdens pudeles.

Meraijas koncerts «Arēnā Rīga» jau šovakar.

Koncerta apmeklētājiem «Arēnas Rīga» durvis būs atvērtas no plkst.19, bet no plkst.20 ar koncertu ar dīdžeja setu uzstāsies Markus Riva, bet Kerija uz skatuves kāps aptuveni plkst.21.

Koncerts Rīgā notiks dziedātājas Eiropas koncerttūres «Sweet Sweet Fantasy» laikā, kurā Kerija paredzējusi sniegt 23 šovus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu