Tallinā un Kauņā uzstāsies Žans Mišels Žārs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Elektroniskās mūzikas krusttēvs Žans Mišels Žārs (Jean-Michel Jarre) pēc sešu gadu pārtraukuma ir atgriezies uz lielās skatuves, lai mūzikas cienītājiem piedāvātu neaizmirstamu šovu. Pasaules koncertturneja «Electronica» sākusies Eiropā šā gada oktobrī, un tās ietvaros 2. novembrī mūziķis sniegs koncertu Tallinas «Saku» arēnā Igaunijā, bet 3. novembrī Kauņā.

Žāra koncertos ierasts redzēt satriecošas vizualizācijas un jaunākās digitālo tehnoloģiju iespējas, ko gadu gaitā ir novērtējuši miljoniem fanu visā pasaulē. Arī jaunais šovs solās būt iespaidīgs muzikāls piedzīvojums, kur klausītāji varēs dzirdēt dziesmas no Žāra albuma «Electronica», kā arī dziesmas no tādiem klasiskiem ierakstiem kā «Oxygene» un «Equinoxe».

Sava «Electronica» albuma ierakstā Žans Mišels Žārs uzaicināja piedalīties virkni mūzikas zvaigžņu: Rone, Pet Shop Boys, Primal Scream, E.S., Julia Holter, Gary Numan, Jeff Mills, Peaches, Siriusmo, Yello, The Orb, Sebastien Tellier, Hans Zimmer, Cyndi Lauper un Christophe.

Žans Mišels Žārs ir viens no pirmajiem māksliniekiem, kurš sāka izpildīt elektronisko mūziku tādā izpratnē, kādu mēs to pazīstam šodien, tāpēc viņa ieguldījums mūzikā ir nenovērtējams. Ar saviem koncertiem Žans Mišels Žārs ir iekļuvis pat Ginesa rekordu grāmatā - viņa pilsētas koncertu Parīzes ielās apmeklēja 2,5 miljoni skatītāju. Drīz šo rekordu pārspēja pats Žārs, uzstājoties Maskavas 850 gadu jubilejas svinībās 3,5 miljonu cilvēku auditorijas priekšā.

Biļetes uz koncertu Tallinā tagad ir nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu