«Disco 80’s» Arēnā «London Beat», «Fancy», «Savage» un Sandra

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«Arēnā Rīga» 12. novembrī ar dažādu Eiropas grupu piedalīšanos notiks 80. gadu diskotēkas pasākums «Disco 80’s», informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Gita Deniškāne. Plānots, ka pasākumā skatītājus iepriecinās tādas grupas kā «London Beat», «Fancy», vācu popa ikona Sandra un itāļu producents un dziedātājs «Savage».

«Disco 80’s» Rīgā notiks otro gadu pēc kārtas. Pērn pasākums pulcēja tūkstošiem disko mūzikas fanu no visas Baltijas. Turpinot tradīciju, arī šogad pasākuma organizatori piedāvās pavadīt vakaru spilgtajā 80. gadu atmosfērā pasaulslavenu hitu pavadībā.

Pasākums šoreiz piedāvās četras labi pazīstamas pasaules līmeņa zvaigznes - apvienoto britu un amerikāņu deju mūzikas trio «London Beat», kura megahits «I’ve Been Thinking About You» savulaik iekarojis arī slavenā «Billbord Top 100» pirmo vietu. «Italo disco» pārstāvis «Fancy», kurš arī ne reizi vien paviesojies «Billboard» deju mūzikas topos, klātesošos iepriecinās ar savām pazīstamākajām kompozīcijām «Flames of Love», «Bolero», «Lady of Ice» un daudzām citām tā laika disko mūzikas himnām.

Pasākumu turpinās un uz skatuves uzstāsies Eiropas popmūzikas ikona - dziedātāja Sandra, kas klausītāju sirdis iekarojusi ar tādām dziesmām kā «(I'll Never Be) Maria Magdalena» un «Everlasting Love» un tiek uzskatīta par vienu no disko mūzikas spilgtākajām daiļā dzimuma izpildītājām. Diskotēku noslēgs itāļu producents un leģendārais dziedātājs «Savage». Viņa hiti «Don’t Cry Tonight», «Goodbye» un «Only You» 80.gados guva milzu panākumus un joprojām tiek aktīvi izmantoti neskaitāmiem remiksiem.

Biļetes uz novembrī gaidāmo pasākumu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu