Miris «Me and Mrs. Jones» dziedātājs Bilijs Pols

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

80 gadu vecumā svētdien savās mājās Blekvudā, Ņūdžersijā, miris džeza un soulmūzikas dziedātājs Bilijs Pols (Billy Paul), kurš plašāk pazīstams kā dziesmu «Philadelphia Soul» un «Me and Mrs. Jones» izpildītājs, ziņo ārvalstu prese.

Viņš mira no aizkuņģa dziedzera vēža.

Bilijs Pols (dzimis kā Paul Williams) kļuva slavens laikā, kad darbojās tādi Filadelfijas soula mākslinieki kā «The O'Jays» un «Harold Melvin & the Blue Notes».

Viņa populārākā dziesma - «Grammy» balvu ieguvusī «Me and Mrs. Jones» ir Filadelfijas producentu dueta Keneta Gembla (Kenneth Gamble) un Leona Hafa (Leon Huff) meistardarbs.

«Pola balss bija viena no labākajām, kas nākusi no Filadelfijas,» teikts Gembla un Hafa paziņojumā. «Esam lepni par «Me and Mrs. Jones» - tā ir, mūsuprāt, viena no izcilākajām mīlas dziesmām.»

Lai arī Pols uzstājās līdz mūsdienām, visvairāk viņu mūzikas cienītāji identificē tieši ar dziesmu «Me and Mrs. Jones» (skat. video).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu