Rīgā uzstāsies «Nouvelle Vague» dalībniece Žeņa Ļubiča

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 7. maijā, plkst. 20 tirdzniecības centra «Galleria Riga» (Dzirnavu ielā 67) skatu laukumā Terrace Riga (sliktu laika apstākļu gadījumā stāvu zemāk, restorānā Il Cibo Del Papa) uzstāsies dziedātāja no Sanktpēterburgas, dziesmu autore un visa pasaulē pazīstamās franču mūzikas apvienības «Nouvelle Vague» dalībniece Žeņa Ļubiča (Женя Любич).

Žeņa Ļubiča un viņas grupa uzstāsies ar jaunu koncertprogrammu «Mākoņi un salas». Maigas, liriskas dziesmas franču, krievu un angļu valodā skanēs tieši zem mākoņiem, ievedot klausītājus tālu, neredzētu salu romantikas gaisotnē.

Žeņas dziesmas diez vai radikāli atšķirsies no «Nouvelle Vague» skanējuma – «new wave» un mūsdienīgs franču šansons. Žeņas mūzika ir labā nozīmē buržuāziska, tās raksturīgākā iezīme – patiess franču šarms. Turklāt Žeņas repertuārā būs gan kamermūzikas miers un romantiska, poētiska lirika, gan arī ritmiskākas dziesmas ar vienkāršiem vārdiem, kas liks dejot. Miniatūrā sieviete ar maigo balsi un poētisko dvēseli nevar atstāt vienaldzīgu nevienu, kam piemīt jūtas. Nav svarīgi, kādā valodā viņa dzied vai pie kādu instrumentu pavadījuma, jebkurā gadījumā iznākums būs estētisks un skaists.

Ieeja koncertā būs bez maksas, par brīvprātīgiem ziedojumiem. Galdiņus var rezervēt pa tālr. +371 67 288 325.

Sastāvs

Žeņa Ļubiča – balss, ģitāra

Dmitrijs Turjevs – basģitāra, ģitāra

Pāvels Iļjušins – akustiskā ģitāra

Žeņa Ļubiča

«Krievu izcelsmes francūziete» Žeņa Ļubiča atpazīstamību ieguva, pateicoties projektam «Nouvelle Vague». Kopā ar grupu viņa sniegusi koncertus daudzviet pasaulē, uzstājusies koncertos un festivālos, to skaitā leģendārajā Parīzes koncertzālē «Olimpija». Viņa ir vairāk nekā 300 dziesmu autore. Izdevusi mini izlases «Stepnoy Volk» (2012) un «Naprolet» (2013), bet sadarbībā ar duetu «Neon Lights» – analogās elektronikas albumu «Double Nature». 2015. gadā tika prezentēts jaunais albums «Azbuka Morze», kas tapis sadarbībā ar Marku Kolinsu (Nouvelle Vague). Žeņa regulāri uzstājas ar koncertiem, piedalās televīzijas pārraidēs un daudzos muzikālajos projektos, viņas kompozīcijas skan radio, kā arī tiek izmantotas kā skaņu celiņi Krievijā tapušām filmām un seriāliem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu