Superproducents atklāj, ar kuru popzvaigzni vēlētos sadarboties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

27. aprīlī Losandželosā tika sumināti pasaules popmūzikas veiksmīgākie producenti un dziesmu autori. «ASCAP Pop Music» 33. balvu pasniegšanas ceremonijā jau devīto reizi dziesmu komponista galveno balvu ieguva zviedru producents un komponists Makss Martins (Max Martin), kurš strādājis ar Britniju Spīrsu, Keitiju Periju, Teilori Sviftu, The Weeknd, Adeli un daudziem citiem.

45 gadus vecā zviedra kontā ir 21 «Billboard Hot 100» numur 1, kas viņu ierindo visu laiku veiksmīgāko dziesmu autoru topa 3. vietā uzreiz aiz bītliem Pola Makartnija (Paul McCartney) un Džona Lenona (John Lennon). Polam ir 32 numur 1, bet Leononam - 26.

Tomēr izrādās, ka Martinam ir saraksts ar popmūzikas māksliniekiem, ar kuriem viņš vēl nav sadarbojies, bet ļoti to vēlētos. Un šā saraksta pašā augšgalā ir... Barbadosas popdīva Riana (Rihanna).

«Esmu milzīgs viņas fans,» viņš teica medijiem pirms ceremonijas.

Uz jautājumu, kāpēc abi vēl nav sadarbojušies, Martins atbildējis: «Reizēm tā notiek. Mēs acīmredzot neesam spējuši vēl sacerēt ko pietiekoši labu. Un viņai arī bez mums klājas labi.»

Nudien, Rianas singls «Work» ir kļuvis par 14. numur 1 viņas karjerā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu