Uz «Kubana» skatuves - «Ramones» bundzinieks Markijs Ramons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia.org

Viens no māksliniekiem, kas šovasar uzstāsies rokfestivālā «Kubana», kurš jau otro gadu no 11. līdz 14. augustam norisināsies pašā Rīgas sirdī - Lucavsalā, būs Markijs Ramons - leģendārās pankroka grupa «Ramones» bundzinieks, informē festivāla rīkotāji.

Pasaulē pazīstamākais pankroka bundzinieks, kurš ticis uzņemts rokenrola Slavas zālē, mūsu mīlulis Markijs Ramons atgriežas festivālā! Viņa zibenīgais kolektīvs «Marky Ramone’s Blitzkrieg» turpina ieņemt koncertzāles visā pasaulē, nesot tautās diženo «Ramones» mantojumu. Milzu ātrumos un bez pauzēm Markijs un viņa grupa dod vaļā slavenā Ņujorkas pankroka izgudrotāju četrinieka zelta hitus. Bezmaz vai divdesmit gadu garumā Markijam laimējās būt vienam no «Ramones» dalībniekiem, kļūstot par vienu no nedaudzajiem dzīvajiem pankroka vectētiņiem.

Uzņemoties misiju nest «Ramones» mūziku pasaulē, Markijs ne vienu reizi vien ir piedalījies «Kubanā», un pieredzējušie festivāla apmeklētāji labi zina, ka viņa šovu var atstāt tikai rāpus, izspiests kā citrons. Šogad grupa uzstāsies atjaunotā sastāvā: tai piebiedrosies kulta mūziķis Kens Stringfelovs, kurš iepriekš kā ģitārists spēlēja grupās «R.E.M.», «The Posies», «Lagwagon», «Big Star» un piedalījies vairāk nekā 200 albumu ierakstos. Cits jaunpienācējs būs Captain Poon, norvēģu grupas «Gluecifer» dalībnieks.

Jau ziņots, ka festivālā uzstāsies arī grupas «Garbage», «The Subways», «Nashville Pussy», «Enter Shikari», «Guano Apes», «NOFX», «Eskimo Callboy» u.c.

Atklāšanas dienai būs īpaša ieejas maksa 14,99 eur.

Biļetes pieejamas «Biļešu serviss» sistēmā

Biļetes pieejamas «Biļešu serviss» sistēmā

Festivāla mājas lapa

«Kubana» ir starptautiska mēroga muzikāls notikums, kurš ik gadu Krievijā pulcēja simtiem tūkstošu apmeklētāju kopš 2009. gada. Festivāls 2015. gadā tika pārcelts uz Rīgu, jo to pēc Pareizticīgās baznīcas prasības aizliedza Krievijas Kaļiņingradas apgabala varasiestādes. Kopumā pirmo festivālu Rīgā apmeklējuši aptuveni 15 000 cilvēku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu