Uz Prinsa mantojumu pieteikusies pusmāsa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Piektdien Minesotas tiesā pieteikusies sieviete, kas uzdodas par amerikāņu dziedātāja Prinsa (Prince) pusmāsu un pretendē uz daļu no mūziķa miljoniem dolāru vērtā mantojuma. Darcela Grešama Džonstone (Darcell Gresham Johnston) piektdien iesniedza tiesā dokumentus, kuros norādīja, ka esot «ieinteresētā puse un labuma guvēja» mantojuma lietā.

Kā jau ziņots, dziedātājs pagājušajā mēnesī tika atrasts miris ierakstu studijā «Paisley Park Studios», kas bija arī viņa mājas. Prinss bija 57 gadus vecs.

Tiek uzskatīts, ka hita «Purple Rain» autors nebija uzrakstījis testamentu. Prinss, īstajā vārdā Prinss Rodžers Nelsons, divas reizes precējies un šķīries. Viņam nav bērnu, un viņa vecāki ir miruši. Ja netiks atrasts testaments, mantojums tiks sadalīts starp dziedātāja māsām un brāļiem, pusmāsām un pusbrāļiem.

Prinsa vienīgā māsa Tika Nelsone aprīlī tika atzīta par dziedātāja mantinieci, tāpat kā pieci pusbrāļi un pusmāsas - Džons Nelsons, Norīna Nelsone, Šārona Nelsone, Alfreds Džeksons un Omars Beikers.

Džonstone apgalvo, ka viņai un Prinsam bijusi viena māte.

Vairāki Prinsa pusbrāļi un pusmāsas par sievieti uzzināja tikai pirms dažām dienām, norāda slavenību tenku portāls TMZ.

Tiesa izvērtēs Džonstones apgalvojumu patiesumu.

Par Prinsa mantojuma pārvaldnieku pēc Tikas Nelsones ierosinājuma iecelta «Bemer» banka, kas ilgus gadus sadarbojās ar Prinsu. Banka uzraudzīs Prinsa mantojumu un izvērtēs, vai Prinsam nav vēl citu mantinieku.

Prinsa mantojuma vērtība nav zināma, taču vietne «Celebrity Net Worth» lēš, ka tā varētu būt aptuveni 300 miljoni ASV dolāru (261 miljons eiro).

Mantinieki iegūs arī Prinsa neizdotos ierakstus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu