Sindija Laupere izdod kantri albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Sindija Laupere (Cyndi Lauper) 2. maijā laidusi klajā jaunu studijas albumu, kurā ieskaņojusi kantri mūzikas klasiku, vēsta ārvalstu prese.

«Detour» ir 62 gadus vecās hita «Girls Just Wanna Have Fun» dziedātājas vienpadsmitais albums. Albums ierakstīts kantri mūzikas mekā Nešvilā ar producentu Toniju Braunu (Tony Brown).

Ierakstā Laupere dzied klasiskus pagājušā gadsimta 30., 40. un 50. gadu kantri standartus viena pati un duetā ar tādām leģendām kā Viliju Nelsonu (Willie Nelson), Emilū Harisu (Emmylou Harris), Vinsu Gilu (Vince Gill) u.c.

Foto: Reuters/Scanpix

1953. gadā dzimusī Sindija Laupere (īstajā vārdā Sintija Anna Stefānija Laupere) ir gan dziedātāja, gan aktrise, gan televīzijas zvaigzne. Pasaules slavu Laupere ieguva 80. gados ar 1983. gada debijas albumu «She's So Unusual». Populārākās dziesmas no šīs plates ir «Girls Just Want To Have Fun» un «Time After Time», ko 1985. gadā pat savā džeza versijā izpildīja Mailzs Deiviss (Miles Davis).

Dziedātāja pārdevusi vairāk nekā 25 miljonus ierakstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu