Fani pieprasa atpakaļ naudu par biļetēm uz AC/DC koncertu ar Akselu Rouzu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Apmēram 7000 fanu lūguši atmaksāt naudu par austrāliešu rokgrupas AC/DC koncerta Beļģijā biļetēm, kopš tika apstiprināta amerikāņu dziedātāja Aksela Rouza stāšanās grupas solista Braiena Džonsona vietā. Kā jau ziņots, AC/DC martā apturēja koncertturneju ASV, jo ārsti brīdinājuši Džonsonu, ka, turpinot uzstāties, viņš riskējot kļūt pilnīgi nedzirdīgs. Atlikušajā Eiropas turnejā un desmit koncertos ASV ar AC/DC uzstāsies rokgrupas «Guns N' Roses» solists Aksels Rouzs.

AC/DC turneja atsāksies sestdien, 7. maijā, Lisabonā. Koncerts Beļģijā notiks 16. maijā.

Laikraksts «De Standaard» ziņo, ka koncerta rīkotāji pēc pircēju prasības atmaksājuši naudu par apmēram 7000 biļetēm, kas atkal nonākušas pārdošanā.

Fani, kuri bija vīlušies Džonsona aizstājēja izvēlē, līdz pirmdienai, 2. maijam, varēja pieprasīt atpakaļ naudu par nopirktajām biļetēm.

Maijā un jūnijā AC/DC un Rouzs sniegs 12 koncertus Eiropā. Grupa koncertēs Spānijā, Francijā, Vācijā, Čehijā, Lielbritānijā un citās valstīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu