Eirovīzijas finālā ar jaunu dziesmu uzstāsies Džastins Timberleiks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Bijušais puišu grupas «N-Sync» dalībnieks Džastins Timberleiks (Justin Timberlake) šo svētdien pārsteigs visus Eirovīzijas fanus, konkursa finālā kāpjot uz lielās skatuves, lai izpildītu pavisam jaunu dziesmu «Can't Stop The Feeling», ziņo ārvalstu prese.

Kā zināms, Eirovīzijas fināls notiks Stokholmā 14. maijā, un cerams, ka tajā piedalīsies arī mūsu dziedātājs Justs, kuram bukmeikeri prognozē vietu svētdienas finālā.

Timberleiks izpildīs dziesmu, kuru sacerējis kopā ar zviedru producentu un komponistu Maksu Martinu (Max Martin) un kura iekļauta jaunajā animācijas filmā «Trolls». Timberleiks šajā filmā, kas uz ekrāniem iznāks novembrī, ieskaņojis galvenā varoņa Branča balsi.



«Šī ir fantastiska iespēja, un esam ļoti laimīgi, ka Džastins izpildīs jauno dziesmu kopā ar grupu mūsu šovā,» prieku neslēpj Eirovīzijas producents Svens Stojanovičs. «Vēl jo īpašāk, ka tieši zviedru komponists ir šīs dziesmas līdzautors.»

Ir tapis arī dziesmas video, kurā piedalās pats Timberleiks un animācijas filmas aktieri un balsu ierunātāji, tajā skaitā stilīgā modes dīva un grupas «No Doubt» seja Gvena Stefani (Gwen Stefani), muzikālās filmas «Pirmklasīgās» («Pitch Perfect») zvaigzne Anna Kendrika (Anna Kendrick), zviedru popmūzikas duets «Icona Pop» u.c.



Timberleika nesenākais albums «The 20/20 Experience» izdots 2013. gadā.

Dziedātājs šobrīd gatavo jaunu ierakstu. «Nezinu vēl, kad es to izdošu, taču strādāju ar jaunām dziesmām,» kādā intervijā izteicies dziedātājs.






KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu