Kad satiekas trīs alternatīvā folka sirēnas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2016. gadā kopīgu albumu ieskaņojušas un izdevušas trīs talantīgas dziesmu rakstnieces - Niko Keisa (Neko Case), Laura Veirsa (Laura Veirs) un K.D. Langa (k.d. lang). Savu trio dāmas nodēvējušas par «Case-Lang-Veirs», gluži kā savulaik «Crosby, Stills & Nash» un arī albumu tieši tāpat.

Ieraksts ir izcili melodisks, lieliski producēts un emocionāli gana blīvs. Ja esat sekojuši šo dāmu solo daiļradei, klausoties šīs dziesmas, ir skaidri jūtams, kas ir konkrētā skaņdarba autors.

Amerikāņu folkmūzikas dziesminiece no Kolorādo sniegotajām virsotnēm Laura Veirsa rada pamatīgus, monolītus skaņas audumus, 54 gadus vecā kanādiešu dziedātāja K.D. Langa iepūš ierakstā kaut ko no sendienām, savukārt Kanādas alternatīvā kantrī dziesminiece un kaismīga dzīvnieku tiesību aizstāve Niko Keisa visu iekrāso ar mazliet rotaļīgām skaņas dekorācijām. Trīs vienā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu