«Weekend Baltic» festivālu papildina «Prāta vētra», Tiesto. Martin Garix u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis/TVNET

Weekend Baltic festivāls savu jau tā iespaidīgo mākslinieku programmu papildinājis ar virkni mūziķu no visas pasaules. Kā minēts iepriekš, šogad festivālam pievienota arī dzīvās mūzikas skatuve, uz kuras kāps iemīļotā grupa «Brainstorm» jeb «Prāta vētra».

Uz galvenās skatuves jau izziņotajiem AVICII, ROBIN SCHULZ, AXWELL & INGROSSO, STEVE AOKI, LOST FREQUENCIES, SIGMA, DMITRI VEGAS & LIKE MIKE, RUDIMENTAL un citiem pievienosies arī MARTIN GARRIX, kurš ar savu singlu «Animals» ir iekarojis elektroniskās deju mūzikas topu virsotnes Lielbritānijā, Beļģijā un citur, kā arī īsta deju mūzikas leģenda – Tiesto, kurš bija pirmais DJ Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā 2004. gadā, kā arī pirmais Dj, kurš izpārdevis 25 000 vietu arēnas koncertu.

Baltijas vēsturē lielākā un dārgākā festivāla mākslinieku programmu papildina arī drum’n’bass mākslinieks NETSKY, kurš nesen izpārdeva koncertu Igaunijā, holandiešu DJ un producents DON DIABLO, mistiskais DJ Bl3nd, pašmāju DJ [Ex] da Bass, kā arī uz Dzīvās mūzikas skatuves kāps atraktīvie PeR.

Mākslinieku sarakstam pievienojas arī Pep & Rash, JustinPrime, Watermät, Radistai, NOEP, Würffel, Epordwerk, I Wear* Experiment, Temper2, Kristjan Hirmo, Kert Klaus, MHKL, Erkki Sarapuu, Andres Puusepp, Sven Aursoo, Bad J, Planeet, Dr. PhilGood, Bombossa Brothers, Paul Oja, Kermo Hert, Lia Lasse, Second Level, Niskerone, Orkidea, Futuristik, Hot’n Handsome, Coverk x Byte, Alex Wave, Heavyweight un Diana D.

Apstiprinātie mākslinieki ceturtdienā, 4. augustā: Avicii, Knife Party, Steve Aoki, Darude, Deorro, DVBBS, Example (live), Jack Perry, Lost Frequencies, Matisse & Sadko, Mr.Belt & Wezol, Redfoo (live), Sigma (live), Sam Feldt, TJR, Will Sparks, Infected Mushroom (live), Ummet Ozcan.

Piektdienā, 5. augustā: Axwell & Ingrosso, Aronchupa, Disiciples (live), Otto Knows, Michael Calfan, Chicane, Robin Schulz, Showtek, Syn Cole, Headhunterz, Brennan Heart, Elina Born (live), Tigerlily.

Sestdienā, 6. augustā: Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Rudimental, Isac Elliot, Alex Mattson, ATB, Bassjackers, Sigala, Tungevaag & Raaban, Cartoon (live), Wildstylez, Proteus, Coone, Da Tweekaz.

Vasaras karstākā ballīte Weekend Festival Baltic no 4.līdz 6.augustam norisināsies vienā no skaistākajām pludmalēm Baltijā – Pērnavā. Biļetes uz festivālu ir pieejamas mājaslapā www.weekendbaltic.com <http://www.weekendbaltic.com/>, kā arī visās Biļešu Serviss kasēs. Trīs dienu biļešu cena no 99 €.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu