Laikraksts: Adele varētu noslēgt iespaidīgu līgumu ar «Sony»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Saskaņā ar britu mediju ziņām dziedātāja Adele ar ierakstu kompāniju «Sony Music» pārrunā 90 miljonus sterliņu mārciņu (117 miljonus eiro) vērta līguma noslēgšanu, vēsta laikraksts «The Guardian». Noslēgšanas gadījumā tas būs dārgākais ierakstu līgums, kādu jebkad ieguvis britu izpildītājs.

Tas dubultotu Adeles bagātību, kas novērta uz 85 miljoniem mārciņu (110 miljoniem eiro).

«Mēs esam pārrunās ar Adeli, kura bez šaubām ir paaudzes lielākā mūzikas zvaigzne. Tas ir milzīgs notikums,» laikrakstam «The Sun» sacīja «Sony Music» darbinieks, kurš vēlējās palikt anonīms.

2002. gadā ierakstu kompānija EMI ar britu dziedātāju Robiju Viljamu noslēdza līgumu par 80 miljoniem mārciņu (104 miljoniem eiro).

Savukārt 2001. gadā amerikāņu dziedātāja Vitnija Hjūstone ieguva 70 miljonu mārciņu (91 miljonu eiro) vērtu līgumu ar ierakstu kompāniju «Arista». Tā ir līdz šim lielākā summa, ko izcīnījusi sieviešu dzimuma izpildītāja.

«Adeles līgums ar ierakstu studiju XL izbeidzās, un mēs jau ar viņu strādājam ASV,» skaidro laikraksta «The Sun» informācijas avots. «Pārrunas ASV ved mūsu ierakstu kompānija «Columbia«. Līguma vērtība ir 90 miljoni mārciņu, un tas dod «Sony» tiesības izdot viņas nākamos ierakstus visā pasaulē.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu