Eminems pārdod ķieģeļus no bērnības mājas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu reperis Eminems albuma «Marshall Mathers LP» iznākšanas gadadienai par godu pārdod ķieģeļus un dēļus no savas bērnības mājas, kas redzama uz CD vāciņa. Eminems par ierakstu saņēma «Grammy» balvu kategorijā «Labākais repa albums». ASV vien pārdoti vairāk nekā 11 miljoni albuma «Marshall Mathers LP» eksemplāru.

«Šodien ir «Marshall Mathers LP» 16. dzimšanas diena! 2013. gadā jūs atgriezāties manās bērnības mājās ar albuma turpinājumu, bet tagad jums ir iespēja iegūt piemiņas lietas no mājas, kas kļuva par manu un manas karjeras simbolu, gruvešiem,» sociālajā tīklā raksta Eminems.

Eminems uzauga mājā Detroitā, pie kuras viņš bija nofotografēts uz albuma «Marshall Mathers LP» vāciņa. Tur sacerēta liela daļa no viņa agrīnajām dziesmām.

Māja tika nojaukta 2013. gadā, jo tā bija kļuvusi bīstama dzīvošanai.

Eminema mājaslapā par 300 ASV dolāriem (267 eiro) nopērkami ķieģeļi, savukārt no dēļiem pagatavotus kulonus var iegādāties par 28 dolāriem (25 eiro).

Daudzi fani nopēluši mājas gruvešu tirgošanu.

«Man patīk ar mūziķiem saistītas mantas, bet ne jau ķieģeli par 300 dolāriem,» norāda kāda tvitera lietotāja. «Uztaisi kādu jaunu apģērbu kolekciju. Esmu pārliecināta, ka to varētu izpārdot ātrāk.»

«Es vēl atceros laiku, kad nauda nebija galvenais un kad tu ņirgājies par populārajiem mūziķiem. Kā gan laiki ir mainījušies. Kauns,» raksta cits fans.

43 gadus vecais Eminems pēdējos gados reti koncertē. Nesen reperis uzstājās «Coachella» mūzikas festivālā ar dziedātāju Rianu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu