Dīdžejus aicina piedalīties konkursā par iespēju spēlēt «Weekend Festival Baltic»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Igaunijā notiekošais «Weekend Festival Baltic» rīko dīdžeju konkursu, kura uzvarētājam būs iespēja kļūt par vienu no oficiālajiem «Weekend Festival Baltic» māksliniekiem, informē festivāla rīkotāji.

Dīdžeji aicināti līdz 31. maijam pieteikties vietnē «facebook.com/bobemeBaltics», pievienojot savu «Facebook» profilu, kontaktinformāciju un dīdžeju setu vai savu remiksu, augšupielādējot to caur «YouTube» kanālu.

www.facebook.com/bobemeBaltics

22 dīdžeji tiks izvirzīti uz nākamo kārtu. Otrajā konkursa atlases kārtā 22 atlasītie dīdžeji uzstāsies Rīgā uz «Coca-Colas Pop Up» skatuves. No otrās atlases dalībniekiem festivāla «Weekend Festival Baltic» menedžments izvēlēsies vienu uzvarētāju, kuram būs iespēja spēlēt uz festivāla «Digital Stage» skatuves.

Elektroniskās mūzikas festivāls «Weekend Festival Baltic 2016» Pērnavas pludmalē notiks no 4. augusta līdz 6. augustam. Festivālā uzstāsies tādi patlaban aktuāli dīdžeji kā «Avicii» no Zviedrijas, Beļģijas dīdžeju duets «Dmitri Vegas&Like Mike», Robins Šulcs no Vācijas un nīderlandiešu deju mūzikas smagsvars «Afrojack», kā arī citi viesi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu