Prinsa iespējamās mantinieces iebilst pret DNS testiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Divas iespējamās amerikāņu dziedātāja Prinsa mantinieces iebildušas pret mantojuma pārvaldītāju prasību veikt DNS testu, lai pierādītu radniecību ar mirušo mūzikas zvaigzni. Prinss nomira 21. aprīlī, neatstājot testamentu. Nav zināms, ka viņam būtu bērni, kas var pretendēt uz miljoniem dolāru vērto mantojumu, kurā ietilpst liels krājums ar neizdotiem ierakstiem.

Mantojuma pārvaldītājs «Bremer» banka pagājušonedēļ sacīja, ka varētu likt cilvēkiem, kas uzdodas par hita «Purple Rain» pēctečiem, veikt DNS testu, par ko tiem pašiem būtu jāmaksā.

Otrdien atklātībā nonākuši dokumenti liecina, ka divas sievietes, kuras nesen pieteicās kā mantinieces, norādījušas, ka jau esot iesniegušas pietiekamus radniecības pierādījumus.

Iebildumus iesniegusi Briana Nelsone. Viņa apgalvo, ka esot Prinsa mirušā pusbrāļa Duana Nelsona vecākā vienīgais dzīvojošais bērns. Viņa uz mantojumu pieteicās arī sava nelaiķa brāļa Duana Nelsona jaunākā 11 gadus vecās meitas vārdā.

Duans Nelsons vecākais savulaik bija atbildīgs par Prinsa apsardzi, taču vēlāk abi radinieki sastrīdējās un vairs neuzturēja attiecības. Duans Nelsons vecākais nomira 2011.gadā.

Šomēnes uz Prinsa mantojumu pieteicās 39 gadus vecs vīrietis, kurš patlaban atrodas ieslodzījumā. Viņš apgalvo, ka esot Prinsa dēls, un pieprasa veikt DNS analīzes, lai to pierādītu.

Prinsa mantojuma vērtība nav zināma. Taču dziedātāja mūzikas katalogs ar visām izdotajām dziesmām novērtēts uz 500 miljoniem ASV dolāru (437 miljoniem eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu