«Positivus» uzstāsies leģendārais «The Streets» - Maiks Skiners

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uz Red Bull Music Academy skatuves Positivus festivālā šovasar uzstāsies atzītais britu dīdžejs - projekta «The Streets» izveidotājs Maiks Skiners (Mike Skinner) kopā ar Mančestras apvienību «Murkage», kā arī pasaules mūzikas elpas vēstnesis, portugālis Branko no elektroniskās deju mūzikas projekta «Buraka Som Sistema». Arī pārējā laikā uz deju ritmiem apvītās skatuves redzēsim gan uzlecošās zvaigznes, gan Baltijā un pasaulē jau novērtētus vārdus. Papildināta arī festivāla galvenā skatuve, uz kuras kāps «Grammy» balvas laureāte, britu dziedātāja Džoša Stouna (Joss Stone).

DJ Maiks Skiners, kurš līdz 2011. gadam bija pazīstams kā britu hiphopa un UK garage projekta The Streets līderis, labāko Apvienotās Karalistes klubu noskaņu uz Red Bull Music Academy skatuves iegriezīs sestdienas naktī. Viņam piebiedrosies Mančestras dīdžeju, producentu un mūziķu kolektīvs ar segvārdu Murkage, kas gādās par neaizmirstamu un vēl neizpaustus pārsteigumus sološu priekšnesumu.

Savukārt portugālis Branko, kurš kā daļa no mūzikas projekta Buraka Som Sistema savulaik uzstājies kā Glastonberijā, tā Roskildes festivālā, Positivus apmeklētājus iepazīstinās ar aktuālākajām elektroniskās mūzikas skaņām no visas pasaules.

Džoša Stouna
Džoša Stouna Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 16. jūlijā, uz Lattelecom skatuves uzstāsies Džoša Stouna. Liegas melodijas, ekspresīva performance, kā arī iespaidīga vokālā tehnika Stounu savulaik padarīja par vienu no klausītākajām māksliniecēm Apvienotajā Karalistē. Nokļuvusi slavas starmešu ielokā jau pusaudža vecumā, arī vēlāk Stouna ir pierādījusi savu muzikālo talantu – ne velti viņas kontā ir divas prestižās BRIT Award balvas, tostarp kā labākajai vokālistei, vairākas Grammy nominācijas un viena Grammy balva, kā arī citi mūzikas pasaulē augstu vērtēti apbalvojumi. Džošas Stounas mūzika atšķiras no albuma uz albumu – tā, piemēram, viņas jaunākajā veikumā «Water For Your Soul» (2015) līdzās jau iepriekš izmantotajiem R’n'B, rokmūzikas, soulmūzikas un citu žanru elementiem izteikti dominē arī regeja estētika, afrikāņu bungas un dapstepa elementi. Pārsteidzoša, virtuoza un aizraujoša - tāda ir katra Džošas Stounas uzstāšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu