«Skrillex» un Bībers: «Mēs nezagām!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Jau ziņojām, ka indīpopa dziedātāja Keisija Dīniela (Casey Dienel), kura pazīstama ar segvārdu Vaita Hinterlenda (White Hinterland), iesūdzējusi tiesā kanādiešu popzvaigzni Džastinu Bīberu (Justin Bieber) par plaģiātismu. Viņa uzskata, ka vokālā partija Bībera hitā «Sorry» esot «tikpat kā identiska» viņas dziesmai «Ring the Bell», kas iznāca gadu agrāk. Dziesmas producents «Skrillex» un Bībers snieguši atbildi ar video, kurā parāda, kādā veidā tikuši pie vokālā sempla.

Sonijs Džons Mūrs (Sonny John Moore), kas plašāk elektroniskās mūzikas pasaulē pazīstams kā «Skrillex», publicētajā video parāda, kā ieguvis zīmīgo vokāla semplu. «Atvaino, bet mēs nezagām,» viņš raksta tviterī.

Dziesma «Sorry» iekļauta Bībera jaunākajā albumā «Purpose». Vietnē «YouTube» dziesmas «Sorry» videoklips skatīts vairāk nekā 1,42 miljardus reižu. Dīniela norāda, ka dziesmā «Sorry» esot saklausāmas «specifiskas un unikālas sievietes vokālās partijas iezīmes». Tā dzirdama «Sorry» pirmajās astoņās sekundēs un pēc tam vēl vairākas reizes tiek atkārtota.

Dziedātāja sacīja, ka esot centusies ar Bīberu vienoties par atlīdzību, taču tikusi ignorēta. Viņa pieprasa kompensāciju un daļu no «Sorry» ieņēmumiem.

Noklausies White Hinterland oriģinālu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu