Dreiks vēl aizvien bauda «skatu no augšas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādiešu repera Dreika (Drake) jaunais studijas albums «Views» ceturto nedēļu pēc kārtas ir pieprasītākais albums ASV «Billboard 200» albumu topā, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā «Views» (Young Money/Cash Money/Republic Records) pārdots 189 000 vienību, liecina «Nielsen SoundScan» dati.

«Views» sākotnēji (29. aprīlī) izdots «iTunes» un straumēšanas servisā «AppleMusic», bet no 6. maija albums bija jau pieejams citviet tīmeklī, kā arī kompaktdiska formātā.

Albums četrās nedēļās jau pārsniedzis 1 miljona atzīmi.

Amerikāņu popmūzikas lakstīgala Ariana Grande ar trešo studijas albumu «Dangerous Woman» (Republic/Universal) startējusi 2. vietā (175 000). Iepriekšējie Grandes albumi - «My Everything» un «Yours Truly» savulaik startēja 1. vietā.

Kantri mūziķa Bleika Šeltona (Blake Shelton) albums «If I’m Honest» ar 153 000 vienībām numur 3.

Bejonsē (Beyoncé) albums «Lemonade» noslīdējis uz 4. vietu (99 000), tikmēr Rianas «Anti» stabili 5. vietā (48 000).

Viens no visu laiku labākajiem un ietekmīgākajiem ģitāristiem, leģendārais dziedātājs un dziesmu autors Ēriks Kleptons (Eric Clapton) arīdzan laidis klajā jaunu mūzikas albumu «I Still Do», kurā iekļāvis gan paša sacerētas, gan citu autoru komponētas dziesmas. Albumā Kleptons pēc ilgāka pārtraukuma atkal sadarbojies ar ierakstu producentu Glinu Džonsu (Glyn Johns), kurš pirms 40 gadiem bija producējis mūziķa albumu «Slowhand». Ieraksts startējis topa 6. vietā ar 46 000 pārdotām vienībām (44 000 - fiziskas kopijas).

Savukārt amerikāņu folkmūzikas trubadūrs Bobs Dilans (Bob Dylan) ar jaunu studijas albumu «Fallen Angels» (Columbia Records) numur 7.

Jaunajā platē, kas ir 37. Dilana diskogrāfijā, viņš interpretē divpadsmit pazīstamu amerikāņu komponistu - Johnny Mercer, Harold Arlen, Sammy Cahn, Carolyn Leigh u.c. kompozīcijas. Visas dziesmas, izņemot «Skylark», savulaik bija ieskaņojis Frenks Sinatra. Albumā iekļautas vairākas ļoti labi zināmas Sinatras dziesmas - «All the Way» (slavens 50. gadu Sinatras hits) un «All or Nothing at All».

Dziedātājas un komponistes Meganas Treinores (Meghan Trainor) otrais studijas ieraksts «Thank You» ar 39 000 vienībām numur 8.

Adeles dižpārdoklis «25» numur 9, bet top10 noslēdz amerikāņu mūziķis Toms Petijs ar savu projektu «Mudcrutch».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu