Popmūzikas lakstīgala Ariana Grande aptur Dreiku britu topā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu popmūzikas lakstīgala Ariana Grande ar trešo studijas albumu «Dangerous Woman» (Republic/Universal) iekarojusi Lielbritānijas albumu topa 1. vietu, vēsta nme.com.

Iepriekšējie Grandes albumi - «My Everything» 2014. gadā startēja 3. vietā, bet ieraksts «Yours Truly» - numur 7. The Official Charts Company ziņo, ka Grandei tikai par 600 pārdotām vienībām izdevās aizsteigties garām kanādiešu repera Dreika albumam «Views».

Tomēr Dreika singls «One Dance» (Cash Money/ Republic/Universal) britu singlu topa 1. vietā jau atrodas septīto nedēļu pēc kārtas.

Viens no deviņdesmito gadu britroka paaudzes līderiem - grupas «The Verve» solists Ričards Eškrofts (Richard Ashcroft) ar savu jauno soloalbumu «These People» (Righteous Phonographic) startē 3. vietā.

Jauno albumu Eškrofts raksturojis kā noslēpumainu vēstījumu, kas pieskaras gan personiskām lietām (tuva drauga nāve), gan notikumiem pasaulē (Sīrija, Arābu pavasaris). «Neko nedarīt šajā slimajā nihilisma pilnajā kara laikmetā būtu noziegums,» viņš raksta preses paziņojumā.

Ričards Eškrofts
Ričards Eškrofts Foto: Publicitātes foto

4. vietā Bejonsē albums «Lemonade» (Columbia/Sony), bet amerikāņu folkmūzikas trubadūrs Bobs Dilans (Bob Dylan) ar jaunu studijas albumu «Fallen Angels» (Columbia Records) noslēdz top5.

Jaunajā platē, kas ir 37. Dilana diskogrāfijā, viņš interpretē divpadsmit pazīstamu amerikāņu komponistu - Johnny Mercer, Harold Arlen, Sammy Cahn, Carolyn Leigh u.c. kompozīcijas. Visas dziesmas, izņemot «Skylark», savulaik bija ieskaņojis Frenks Sinatra. Albumā iekļautas vairākas ļoti labi zināmas Sinatras dziesmas - «All the Way» (slavens 50. gadu Sinatras hits) un «All or Nothing at All».

Viens no visu laiku labākajiem un ietekmīgākajiem ģitāristiem, leģendārais dziedātājs un dziesmu autors Ēriks Kleptons (Eric Clapton) arīdzan laidis klajā jaunu mūzikas albumu «I Still Do», kurā iekļāvis gan paša sacerētas, gan citu autoru komponētas dziesmas. Albumā Kleptons pēc ilgāka pārtraukuma atkal sadarbojies ar ierakstu producentu Glinu Džonsu (Glyn Johns), kurš pirms 40 gadiem bija producējis mūziķa albumu «Slowhand». Ieraksts startējis topa 6. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu