Jūrmalā Putina kritiķi - A.Makarēvičs un «Mašina vremeņi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

25. jūlijā plkst. 20 Dzintaru koncertzālē (Тuraidas ielā 1) uzstāsies viena no Latvijas publikā mīlētākajām Krievijas rokgrupām «Mašina vremeņi». Koncertprogrammu veido visi iemīļotie un nemirstīgie grupas hiti un dziesmas no jaunākā studijas albuma «Jūs», kas nāca klajā maijā, tādēļ vairākas dziesmas Latvijas klausītāji dzirdēs pirmo reizi.

Jūrmalā grupas izpildījumā izskanēs klasiskie hiti, kas radīti grupas 47 gadu pastāvēšanas laikā un bez kuriem nav iedomājams neviens grupas koncerts. To vidu būs tādas dziesmas kā «Marionetki», «Uletai», «Povorot» un citas.

Jau vairāk nekā 35 gadus kopā ar kolektīva dibinātāju Andreju Makarēviču muzicē basģitārists, vokālists un komponists Aleksandrs Kutikovs un bundzinieks Valērijs Jefremovs. Jūrmalas koncertā viņiem pievienosies trompetists, perkusionists un dziedātājs Aleksandrs Ditkovskis. Pietiekami ilgu laiku grupas rindās darbojas arī taustiņinstrumentālists Andrejs Deržavins, kurš «Mashina Vremeni» muzicē kopš 2000.gada. Visīsāko laiku leģendārajā kolektīvā muzicējis ģitārists Igors Homičs, kurš 2012.gadā tajā nomainīja Jevgēņiju Marguli.

Leģendārā Krievijas rokgrupa popularitātes zenītā atrodas jau piekto desmitgadi - maijā grupa svinēja 47 gadu radošās darbības jubileju. Tā ir ļoti augsta latiņa, ko izdodas sasniegt tikai retajiem. Makarēviča un viņa komandas radītās kompozīcijas gadu no gada nezaudē savu kvalitatīvo skanējumu, kas ir viena no augstas meistarības pazīmēm. Grupas «Mashina Vremeni» radošajā mantojumā jau tagad ir vairāk nekā 600 dziesmu, 23 studijas un desmit koncertieraksti, dalība neskaitāmos mūzikas festivālos un desmitiem mūzikas balvu un godalgu.

Biļetes uz jūlijā gaidāmo koncertu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un «Statoil» degvielas uzpildes stacijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu