Festivālā «Kilkim Žaibu 2016» metāla leģendas «Venom»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lielākā Austrumeiropas seno tradīciju un metāla mūzikas festivāla «Kilkim Žaibu» galvenie viesi būs pasaules mēroga metāla leģendas «Venom». Festivāls Lietuvā notiks jau nākamnedēļ, no 23. līdz 25. jūnijam, piedāvājot lielisku iespēju svinēt Jāņus burvīgā atmosfērā.

Smagās mūzikas leģendārā apvienība «Venom» no Anglijas uzstāsies festivāla «Kilkim Žaibu» trešās dienas noslēgumā - 25. jūnijā. Tas būs grupas pirmais koncerts Baltijas valstīs, un «Venom» līdzi atvedīs arī savu krāšņo pirotehnikas šovu, informē festivāla organizators Daivids Kurlis.

Grupa «Venom» radās 1979. gadā un nākamo pāris gadu laikā ar tagad jau klasiskajiem albumiem «Welcome To Hell» un «Black Metal» vienpersoniski ielika pamatakmeņus tādiem populāriem metāla stiliem kā thrash, black un speed metal.

Tādas mūsdienu smagā metāla zvaigznes kā «Metallica», «Slayer», «Megadeth» un daudzi citi regulāri piemin «Venom» kā galveno iespaidu savas mūzikas radīšanā ar lielu vēsturisku ietekmi.

Festivāla organizatori aicina visus attiecīgās mūzikas cienītājus no Latvijas no 23. līdz 25. jūnijam ierasties Varņu ciematā Lietuvā, kur skaistā Lūksta ezera krastā jau 17. reizi notiks festivāls «Kilkim Žaibu». Tas katru gadu pulcina vidēji ap 2000 folk un smagās mūzikas fanu no visas Baltijas un Eiropas.

Skanēs izmeklēta smagā metāla mūzika visām gaumēm - kopā koncertēs ap 25 ārzemju grupām; uzstāsies daudzas Baltijas folkloras kopas; notiks seno cīņu klubu paraugdemonstrējumi; tirgosies daudzi amatnieki. Ir daudz vietas fiziskajām aktivitātēm (futbols, basketbols, volejbols, iespējama laivu un katamarānu īre); slāpes varēs veldzēt ar daudziem un dažādiem gardiem lietuviešu mājražotāju aliem.

Tiks arī aizdegti daudzi Jāņu ugunskuri un skanēs dziesmas līdz rītam draudzīgā atmosfērā.

Dzīvošana notiek telšu pilsētiņā klusajā zonā, vietējā pilsētā ir viesnīca, festivālā tiks organizēta apsargājama auto stāvvieta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu