Pirms Demiena Raisa «múm» dalībniece Gida Valtīsdotira

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties 3. jūlijam, «Sunset festival» pirmajai dienai, informējam par gaidāmo koncertu un izklaides programmu papildinājumiem.

3. jūlijā pirms slavenā īru dziesminieka Demiena Raisa ar soloprogrammu uzstāsies bijusī islandiešu eksperimentālās mūzikas grupas «múm» dalībniece Gida Valtīsdotira (Gyða Valtýsdóttir). Tieši Demiens Raiss izvēlējās šo spilgto mūziķi kā savas uzstāšanās iesildītāju. Lai gan Gida ieguvusi klasisko izglītību, viņa spēj atklāt muzikālās pasaules robežu neiedomājamo plašumu. Viņa pārvalda čellu, klavieres, ģitāru un virkni citu instrumentu, ko papildina unikāls balss tembrs.

Savukārt festivāla otrajā dienā, 6. jūlijā, uzaicinājumu uzstāties pirms Mančestras roka grupas «James» labprāt pieņēma Siguldas alternatīvā un indīroka apvienība «Neon Saturdays». Grupa dibināta 2012. gada sākumā, apvienojoties dalībniekiem jau ar iepriekš uzkrātu daudzpusīgu muzikālo pieredzi un instrumentu spēles prasmi. 2014. gadā «Neon Saturdays» izdeva debijas albumu.

Šā gaidāmā koncerta sakarībā «Neon Saturdays» sola īpašu jaunumu. Kādu? Nākamnedēļ uzmanīgi sekojiet presei un sociālajiem tīkliem.

www.facebook.com/neonsaturdaysofficial

Abas festivāla dienas par apmeklētāju neordināru izklaidi Siguldas pils parkā rūpēsies radošā apvienība «Spiediens» (www.spiediens.lv).

Protams, Siguldas pils parkā un apkārtnē būs pieejami arī daudzpusīgi vēderprieki, ko nodrošinās dažādu ēdienu gatavotāji un vairāki bāri.

Atgādinām, ka «Sunset festival» 3. un 6. jūlijā norisināsies Siguldā - pilsdrupu estrādē un tās apkārtnē. Durvis apmeklētājiem tiks vērtas plkst. 18.30 un pasākumu programma ilgs līdz pat pusnaktij. Rīdziniekiem pieejami ērti autobusi, kas kursēs no Akadēmijas laukuma un pēc pēdējā koncerta aizvizinās atpakaļ.

Papildu mākslinieki tiks izziņoti nākamajā nedēļā.

Biļetes uz «Sunset festival» un autobusu nopērkamas visā «Bilešu servisa» tīklā un http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu