Tallinas festivālā «Õllesummer» uzstāsies «The Prodigy»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Anton Novoderezhkin/TASS/Scanpix

«Õllesummer» festivāls, viens no lielākajiem un tradīcijām bagātākajiem Igaunijas festivāliem, kas risinās Tallinā jau 23 gadus, izsludinājis pilnu mākslinieku programmu. Festivāla galvenie mākslinieki ir elektropanki «The Prodigy», britu popzvaigzne Džons Ņūmens (John Newman), somu kantri mūzikas grupa «Steve'n'Seagulls», kā arī somu mākslinieki Džimijs Tenors (Jimi Tenor) un «Kabu Kabu». Festivāls risināsies Tallinā no 6. līdz 9.jūlijam.

«Õllesummer» festivālā būs iespējams redzēt arī spilgtākos un šobrīd aktuālākos igauņu māksliniekus – šī gada Eirovīzijas pārstāvi Jüri Pootsmann, kā arī talantīgo grupu I Wear* Experiment, kurai tiek paredzēti spoži panākumi arī ārvalstīs. Tāpat uz skatuves kāps tādas muzikālās apvienības kā Beebiõlust, Genka, Reket, Suur Papa, Metsakutsu & Paul Oja, kas uzstāsies ar savu hiphopa lielprojektu «KÕIK BOYZ» («ALL BOYZ»), kura laikā viņiem pievienosies arī Koit Toome, Tõnu Trubetsky, Robert Linna, Teele Viira, Ines un Elina Born.

Pilnajā festivāla programmā atrodami arī Smilers, Terminaator, Karl-Erik Taukar, Koit Toome, Daniel Levi, Elina Born, Liis Lemsalu, Ott Lepland, Koit Toome, Traffic, Ines, Getter Jaani, Psaiko Leplik, Maarja & Rannap, Uku Suviste, kas uzstāsies ar koncertu veltītu Prince, Kaire Vilgats kas uzstāsies ar koncertu veltītu Boney M. Marten Kuningas kas uzstāsies ar koncertu veltītu David Bowie, Laura, Olav Ehala Bänd & Nele-Liis Vaiksoo, Señor Marküsen (ESP), Frankie Animal, Epp Kõiv, Robin Juhkental & The Big Bangers, Svjata Vatra (UKR), Kali Briis Band, I Wear* Experiment, Würffel, Taavi Peterson kas uzstāsies ar koncertu veltītu John Lennonile. Jaagup Kreem, Vanaviisi & Riho Rõõmus, Gerli Padar & the Moon, Rolf Roosalu, Black Velvet, Caater & Mari-Liis, Merlyn Uusküla, Alen Veziko & Luisa Värk, Margus Vaher, La La Ladies, Asendusansambel, Apelsin, Tom Lilienthal, James Werts, Bad Orange, Anna-Liisa Supp + DJ Hannes Kalamäe, Double Trouble, Eva Vaino, Kadri Rinaldo un daudzi citi. Ballīšu organizētāji Ennu Ratas gaidīs apmeklētājus Retro FM skatuves, kurā katru vakaru risināsies mūzikas mājas lapas Kassett.ee veidotie retro disko pasākumi.

Teju 200 dažādi ēdinātāji, futbola tiešraides un daudz kas cits.

Bagātīgo muzikālo programmu «Õllesummer» festivālā papildinās Street Food ēdienu zona, kurā būs iespējams mieloties ar burgeriem un citiem gardumiem. Festivāls ir populārs arī pateicoties plašajam alus šķirņu klāstam no dažādām mazajām alus darītavām. Tāpat festivālā būs arī vīna uz džeza zona, retro zona, Martini kokteiļu bārs, bet OlyBet sporta bārs rūpēsies par to, lai sporta fani nenokavē kādu svarīgu spēli.

www.ollesummer.ee

Biļetes šeit: www.piletilevi.ee

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu