Iepazīsties ar Siguldas «Sunset Festival» norises plānu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau 3. jūlijā – «Sunset Festival» pirmā diena, tāpēc informējam apmeklētājus par nozīmīgiem jaunumiem festivāla programmā.

Pirmkārt, festivāla rīkotāji uzaicinājuši vienā saulrietā ar īru romantisko talantu Demienu Raisu uzstāties dziesminieku Kārli Kazāku, kas izdevis četrus soloalbumus, radījis šūpuļdziesmas bērniem un mūziku teātra izrādēm. Taču visaugstāk viņš pats vērtē emocionālo mijiedarbību, ko sniedz koncerti: «Protams, man šī dzīvā satikšanās ar klausītāju ir daudz lielāks piedzīvojums par albuma ierakstu.»

Savukārt festivāla otrajā dienā, 6. jūlijā, kad vakara galvenās zvaigznes būs kulta grupa «James», savu dalību apstiprinājusi latviešu pankroka un alternatīvā roka leģenda «Zig Zag». Grupas pastāvēšanas laikā kopš 1985. gada iznākuši kopumā pieci studijas albumi, no kuriem pats jaunākais - «Ezelītis Iā» - izdots jūnija sākumā. Kā jau noprotams no nosaukuma, albumu iedvesmojusi A.Milna grāmata «Vinnijs Pūks un viņa draugi».

Vēl Siguldas pils parkā atradīsies SWH skatuve, uz kuras abas festivāla dienas saimniekos dīdžejs Artis Dvarionas. Turpat par neordināru izklaidi rūpēsies radošā apvienība «Spiediens».

Foto: Publicitātes foto

Festivāla apmeklētājiem būs pieejama īpaša ēdināšanas zona, Hookah Nation ūdenspīpju un kokteiļu bārs, kā arī mūsu draugu «Playground festival» chill-out zona.

Gan parkā, gan uz Jaunās pils terases un, protams, Siguldas pilsdrupu estrādē darbosies dažādu dzērienu bāri.

Festivāla teritorija laipni sagaidīs apmeklētājus no plkst. 18.30 līdz pat 1.00 naktī.

Abu dienu muzikālā programma

3.jūlijā

19.30 – Kārlis Kazāks

20.45 – islandiešu eksperimentālās mūzikas grupas «múm» bijusī dalībniece, tagad solomāksliniece Gida Valtīsdotira.

21.30 – Demjens Raiss

6.jūlijā

19.30 – «Neon Saturdays»

20.45 – «Zig Zag»

22.00 – «James»

Vienas dienas biļetes 3. jūlijam, kad būs Demiena Raisa koncerts, ir pilnībā izpārdotas, un papildu biļetes pārdošanā nenonāks arī pasākuma dienā.

Vēl pieejams ierobežots skaits divu dienu «Sunset Festival» biļešu, kā arī Pilskungu (VIP) biļetes.

Pēdējo minēto biļešu īpašniekiem un īpašniecēm būs virkne vērā ņemamu priekšrocību: īpaša autostāvvieta Siguldas pils tuvumā un ieeja koncerta norises vietā, kā arī iespēja uzturēties norobežotā zonā ar bāru, vērot koncertu no galerijas Siguldas pils D tornī un, protams, dzērienu degustācija un uzkodas.

SIA «Amber Distribution Latvia», kas rūpēsies par Pilskungu zonas viesiem, sola pārsteigt ar jauno un brīnišķīgo «Rīgas Prestigè Cuveè Rose» dzirkstošo dzērienu, kā arī piedāvās Latvijā vispopulārākā portvīna «Pocas Pink» kokteiļu degustāciju. Savukārt viesu nams «Debesu bļoda» gādās par Pilskungu zonas estētisko baudījumu.

«Sunset Festival» biļetes www.bilesuserviss.lv un visā «Biļešu servisa» tīklā.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu