Baltkrievu muitnieki sajauc RHCP ar «Metallica»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Seškārtējie «Grammy» balvu ieguvēji - grupa «Red Hot Chili Peppers», kas pirms pāris nedēļā laidusi klajā savu 11. studijas albumu «The Gateway» (Warner Bros. Records), Baltkrievijas lidostā piedzīvojuši interesantu kuriozu.

Baltkrievijā, lidostā muitas darbinieki acīmredzot kaut ko saputrojuši, un lūguši «Red Hot Chili Peppers» mūziķiem parakstīt citas grupas - «Metallica» plakātus, diskus un atklātnītes.

Lai arī grupas basģitārists Flī (Flea), kurš, starp citu, 2009. gadā uzņēma «Metallica» Rokenrola Slavas zālē, un pārējie centās paskaidrot, ka viņi nav no grupas «Metallica», tas uzstājīgos baltkrievu ierēdņus nav samulsinājis.

«Mēs centāmies viņiem paskaidrot, ka neesam Metallica,» Flī raksta savā Instagram kontā. «Taču varas sviras bija viņu pusē, un viņi uzstāja, lai parakstām. Labi, es esmu spēlējis ar Metallica dziesmu «Fight Fire», bet es neesmu nekāds Roberts Truhilo.»

9. jūlijā grupa uzstājās Maskavā, bet 10. jūlijā jau Skotijā festivālā «T in the Park».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu