Jauni līderi: The Killers un Razorlight

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes singlu un albumu topā izmaiņas - Scissor Sisters zaudējuši savas līderpozīcijas.

Pirmkārt jau par Apvienotās Karalistes albumu numur 1 šonedēļ kļuvis Lasvegasas rokgrupas The Killers otrais studijas darbs "Sam''s Town" (pirmajā nedēļā - 268 000 kopiju). Atgādināšu, ka grupas debijas plate "Hot Fuss" 2004. gada jūnijā nokļuva sestajā vietā, taču pēc 32 nedēļām tomēr uzkāpa līdz pirmajai pozīcijai.

Otrajā vietā negaidīti kā jaunums atrodama Arkanzasas gotiskā metāla kolektīva Evanescence plate "The Open Door" (Wind Up), grupas albums "Fallen" 2003. gadā jau bija atrodams topa virsotnē. Starp citu, šonedēļ tas atkal atgriezies topā 35. vietā. Pagājušās nedēļas līderis - Ņujorkas ansamblis Scissor Sisters tikai 3. vietā.

Īru vieglās popmūzikas dziedonis Daniels Odonels pamanījies astoņu gadu laikā astoņas reizes iekļūt britu topa pirmajā desmitniekā - arī šoreiz "Until the Next Time" (Rosetta) ir numur 10. Austrāļu rokeri Jet atgriezušies tikai 13. pozīcijā ar jauno "Shine On" (Atlantic), kamēr amerikāņu dziedātājs Laionels Ričijs (Lionel Richie) ar jauno plati "Coming Home" (Def Jam) spējis uzkāpt no 59. uz 15. vietu.

Ārpus pirmā divdesmitnieka debitējis bijušais Wet Wet Wet solists Martijs Pelovs (Marti Pellow) ar plati "Moonlight Over Memphis" (27), KT Tunstall ar īpašo fanu izdevumu "Acoustic Extravaganza" (32) un Rods Stjuarts (Rod Stewart) ar "The Best Of" (33).

Singlu topa pirmo vietu beidzot ieguvuši britu rokeri Razorlight ar "America" (15-1), Scissor Sisters otrie, bet aktieris un dziedonis Deivids Haselhofs (David Hasselhoff) ar kičīgo "Jump In My Car" ir nedēļas augstākais jaunums.

Ārpus top20 debitējuši smagie rokeri Trivium, simpātiskā dziedātāja Nerina Palo (Nerina Pallot) un jauniešu emoroka elki My Chemical Romance.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu