Teilori Sviftu atzīst par Rianas dziesmas līdzautori

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu popzvaigznes Teilores Sviftas vārds norādīts starp producenta Kalvina Herisa un dziedātājas Rianas jaunākā hita «This Is What You Came For» autoriem.

Pagājušonedēļ atklātībā nonāca ziņas, ka Svifta sacerējusi dziesmu kopā ar skotu dīdžeju Herisu, izmantojot pseidonīmu Nilss Šēberjs. To apstiprināja Sviftas pārstāvis un vēlāk arī Heriss.

«Viņa arī tajā nedaudz dzied. Viņa ir lieliska dziesmu vārdu autore. Viņa, kā jau vienmēr, padarīja labu darbu,» tvītoja Heriss. «Taču es sacerēju mūziku, producēju un aranžēju dziesmu, kā arī samontēju vokālu. Sākumā viņa gribēja, lai tas paliek noslēpums, tāpēc izmantoja pseidonīmu.»

Taču organizācijas BMI datubāzē pseidonīms nomainīts pret Sviftas īsto vārdu.

Ārzemju mediji pieļauj, ka dziesma «This Is What You Came For» varētu būt 26 gadus vecās Sviftas un 32 gadus vecā Herisa šķiršanās iemesls.

Tikmēr Svifta iekūlusies vēl vienā slavenību skandālā. Svētdienas vakarā realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana sociālajos tīklos publiskoja videoierakstu, kurā viņas vīrs Kanje Vests telefonsarunā ar Sviftu apspriež dziesmu «Famous». Vests tajā repo, ka viņam ar Sviftu varētu būt seksuālas attiecības, jo viņš «padarīja to k**i slavenu».

Svifta pirms tam apgalvoja, ka nekādas telefona sarunas pirms dziesmas «Famous» iznākšanas nebija. Taču tagad viņa saka, ka viņai neesot tikusi atskaņota dziesma, kā arī viņa neesot zinājusi, ka Vests uz viņu attiecinās rupju apzīmējumu.

Svifta februārī draudēja iesūdzēt Vestu tiesā, kad Kardašjana pirmoreiz lika noprast, ka viņai ir telefonsarunas ieraksts.

Tiek uzskatīts, ka saruna tika ierakstīta studijā Losandželosā. Kalifornijas štatā ar likumu aizliegts slepus ierakstīt telefona sarunas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu