Kāpēc Elija Goldinga atcēla savu uzstāšanos Salacgrīvā?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Britu dziedātāja Elija Goldinga (Ellie Goulding) saņēmusi nepatīkamas ziņas no saviem ārstiem, kā rezultātā viņai nācies atcelt vairākus šovasar paredzētus koncertus.

Ārvalstu medijiem izdevies noskaidrot, ka Elija Goldinga cieš no bezspēka. 29 gadus vecajai dziedātājai ir aizņemts darba grafiks, kā rezultātā pasliktinājusies viņas veselība.

Ārsti ieteikuši Goldingai samazināt slodzi un atcelt divus tuvākos koncertus, kas tobrīd bija paredzēti Latvijā un Somijā. Šādu lēmumu dziedātāja pieņēmusi pēc tam, kad uzzinājusi, ka varētu pavisam pazaudēt savu balsi.

«Man ir ļoti žēl, ka šajā nedēļas nogalē nevarēšu būt pie jums.

Es neesmu vesela un man ir ieteikts nelidot. Es ar prieku gaidīju šo koncertu, un ceru, ka varēšu atgriezties nākamgad,» iepriekš faniem vēstīja Goldinga.

Atgādinām, ka 15.jūlijā Elijai Goldingai bija paredzēta uzstāšanās «Positivus» festivālā. Veselības problēmu dēļ dziedātāja to tomēr atcēla.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu