15 dienas līdz Weekend Festival Baltic

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET/Publicitātes

Atlikušas vien piecpadsmit dienas līdz Baltijā lielākajam mūzikas festivālam Weekend Festival Baltic, kas norisināsies Pērnavas pludmalē no 4. Līdz 6. augustam. Weekend Festival Baltic organizatori šogad ir sarūpējuši saviem apmeklētājiem dažādus jaunumus, kas festivāla piedzīvojumu padarīs unikālu un neaizmirstamu.

Atsaucoties uz Weekend Festival Baltic mārketinga vadītājas Maijas Tomkalnes teikto, šogad festivālā būs arī dzīvā skatuve, kur vakara repertuārs tiks radīts uz vietas, nevis izmantojot iepriekš sagatavotu dziesmu sarakstu. Uz dzīvās skatuves uzstāties 15 mākslinieki no kopā vairāk nekā 80 māklsliniekiem, to starp arī pašmāju «Prāta vētra» un Ralfa Eilanda vadītā mūzikas mākslinieku apvienība «PeR».

No Pasaules skatuves māksliniekiem, uz dzīvās skatuves koncertēs angļu mūzikas producentu trio «The Disciples», kas, sadarbojoties ar Kalvinu Harisu, 2015. gadā iekaroja pasaules radio topus ar savu singlu «How Deep Is Your Love.»

Vēl viens ietekmīgs vārds, kad būs dzirdams uz Weekend Festival Baltic dzīvās skatuves ir britu DnB (no angļu «drum and bass») duo- SIGMA, kas popularitāti Eiropā un pasaulē ieguva, remiksējot skandalozā amerikāņu mākslinieka Kaņje Vesta dziesmu «Bound 2», no Vesta 2013. gada albuma «Yeezus»- šo dziesmu remiksu sauc «Nobody To Love». Dziesma, pēc iznākšanas 2014. gada sākumā, tika pārdota 121 000 kopijās jau pirmajā nedēļā.

Weekend Festival Baltic ir sagatavojis video klipu ar dzīvās skatuves māklsiniekiem- iepazīsties!

Festivāla organizatori ziņo arī to, ka ir pārdotas 90% biļešu no kopējā biļešu apjoma, attiecīgi, tiem, kas plāno doties, bet nav vēl iegādājušies biļetes, tiek ieteikts rīkoties laikus, jo Weekend Festival ir bijis izpārdots visus gadus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu