Keša izziņo ASV koncertturneju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Keša izziņojusi ASV koncertturneju, kuras laikā sniegs septiņus koncertus dažādās ASV pilsētās.

Kā jau ziņots, patlaban noris tiesāšanās starp Kešu un mūzikas producentu «Dr.Luke», kuru viņa apsūdz seksuālā, fiziskā, verbālā un emocionālā vardarbībā gandrīz desmit gadu garumā.

Keša lūdz tiesu atļaut līguma laušanu ar «Dr.Luke» piederošo ierakstu kompāniju «Kemosabe Records», taču viņas prasība netika apmierināta.

Aprīlī Keša izdeva pirmo dziesmu trīs gadu laikā. Tas bija skaņdarbs «True Colors», ko 29 gadus vecā dziedātāja ierakstīja kopā ar krievu dīdžeju «Zedd».

Dziedātāja uzstāsies kā «Kesha and the Creepies». Sociālajos tīklos viņa faniem solījusi «netīra rokenrola un kantri skanējumu».

«Es uzplaukstu, sacerot un izpildot mūziku. Kad es to nevaru darīt, mana dvēsele lēnām mirst kā zieds bez saules,» norāda Keša.

Taču viņa piebilda, ka tiesāšanās dēļ koncertos neizpildīšot jaunas dziesmas.

«Līdz brīdim, kad varēšu izdot pati savu mūziku, es izpildīšu manu veco dziesmu un citu mūziķu skaņdarbu jaunas versijas,» skaidro dziedātāja. «Es esmu atlasījusi to mākslinieku dziesmas, kuri iespaidoja mani un manu mūziku.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu