Džo Perijs atsāk koncertēt pēc samaņas zaudēšanas uz skatuves

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu ģitārists Džo Perijs piektdien piedalījās pirmajā koncertā pēc samaņas zaudēšanas supergrupas «The Hollywood Vampires» koncerta laikā.

Kā ziņots, 65 gadus vecais Perijs 10.jūlijā uzstājās Koniailendā, Bruklinā. Koncerta laikā viņš pēkšņi aizstreipuļoja aiz skatuves, kur zaudēja samaņu. Viņu nogādāja slimnīcā.

Pie samaņas zaudēšanas bija vainojama organisma atūdeņošanās un pārgurums, ziņo ārzemju mediji.

Piektdien, 22.jūlijā, Perijs atsāka koncertēt ar grupu «The Hollywood Vampires», kurā spēlē rokeris Eliss Kūpers un Holivudas aktieris Džonijs Deps.

Perijs ir rokgrupas «Aerosmith» ģitārists.

«Aerosmith» solists Stīvens Tailers pauda bažas, ka «The Hollywood Vampires» esot uzņēmusies pārāk saspringtu koncertu grafiku, kas atstājis iespaidu uz Perija veselību.

«Es zinu, ka [Perija menedžeri] saka, ka viņš atveseļojas un viss ir labi,» norāda Tailers. «Taču es pazīstu savu brāli. Un viņš ir viens no nedaudzajiem, kurš savu mākslu uztver tikpat nopietni kā es pats. Viņš vienmēr grib, lai mēs spēlējam trīs vai četrus koncertus pēc kārtas. Es zinu, kā rūpēties par savu karjeru un veselību. Taču neesmu pārliecināts, vai viņš to saprot.»

«Es domāju, ka viņš uzņēmies pārāk daudz. (..) Grupa spēlē astoņus vai deviņus koncertus pēc kārtas, dažreiz piecus koncertus pēc kārtas. Es domāju, ka viņi visi ir nedaudz izdeguši. Viņiem vajadzētu saprast, ka nav vairs tik jauni,» sacīja 68 gadus vecais Tailers.

«The Hollywood Vampires» ASV turnejas pēdējais koncerts notiks pirmdien Kalifornijas štatā.

17.septembrī Perijs sāks koncertturneju ar «Aerosmith».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu