«The Sound Poets» paziņo koncerta Siguldā īpašos viesus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pēc mēneša - 26. un 27. augustā Siguldas pilsdrupās grupa «The Sound Poets» sniegs šīs vasaras vienīgos koncertus Latvijā. Par koncertu īpašajiem viesiem katrai dienai grupa ir izvēlējusies citu. 26.augustā tie būs sintī-pop grupa «Audience Killers», savukārt 27.augustā – indie-rock apvienība «Irving Ark».

Kā informē pasākuma organizatori, «The Sound Poets» pieturas pie pārliecības aicināt par viesiem tos māksliniekus un grupas, kuru mūzika pašiem patīk: ««Audience Killers» jau labu laiku sevi ir apliecinājuši kā izcilu, krāšņu un aizraujošu muzikālu stāstu paudēji, savukārt «Irving Ark» ir malks svaiga gaisa mūsu platuma grādu indie mūzikas lauciņā.»

"Audience Killers"
"Audience Killers" Foto: Publicitātes foto
"Irving Ark"
"Irving Ark" Foto: Publicitātes foto

Abas dienas koncerta teritorija tiks atvērta no plkst.19.00, īpašie viesi kāps uz skatuves plkst.20.15, bet «The Sound Poets» - plkst.21.00. Pasākums beigsies ap plkst.23.00.

27.augusta koncerts ir izpārdots, savukārt

26.augusta biļešu cenas līdz šai piektdienai, 27.jūlijam, pieejamas par 21 eiro.

No piektdienas biļetes maksās 25 eiro. Ģimenēm ar bērniem pieejamie īpašie biļešu komplekti. Ar Siguldas ID karti biļetes pieejamas lētāk.

Koncertu atbalsta Siguldas novada dome, informatīvi atbalsta Tvnet, Radio SWH, Diena, draugiem.lv un Ieva.

Koncertu sadarbībā ar «The Sound Poets» organizē «Every Little Thing».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu