Bejonsē dominē MTV Mūzikas video balvu nominācijās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šī gada MTV Mūzikas video balvu nominācijās dominē amerikāņu popzvaigzne Bejonsē, kura izvirzīta 11 kategorijās.

Britu dziedātāja Adele saņēmusi astoņas nominācijas, bet amerikāņu reperis Kanje Vests pretendē uz balvām divās kategorijās.

Šoreiz nevienu nomināciju nav ieguvusi amerikāņu zvaigzne Teilore Svifta, kura pēdējos piecos gados dominē video balvu nominācijās. Pērn viņa izcīnīja četras MTV Mūzikas video balvas.

Par gada video titulu sacentīsies Bejonses dziesma «Formation», Adeles atkalatgriešanās skaņdarbs «Hello», kanādiešu repera Dreika «Hotline Bling», dziedātāja Džastina Bībera hits «Sorry» un Vesta strīdīgi vērtētā dziesma «Famous».

Kā jau ziņots, dziesmā «Famous» Vests repo, ka esot Sviftu padarījis slavenu. Provokatīvajā videoklipā Vests atrodas gultā ar 12 kailām slavenībām. To vidū ir Svifta, Vesta sieva Kima Kardašjana un bijusī partnere Ambera Roza, ASV prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps, dzimumnoziegumos apsūdzētais Bils Kosbijs, bijušais ASV prezidents Džordžs Bušs, modes žurnāla «Vogue» redaktore Anna Vintūra, dziedātāji Kriss Brauns un «Ray J», transseksuālā realitātes šovu zvaigzne Keitlina Dženere un dziedātāja Riana, kuras vokāls izmantots dziesmā.

Bejonsa aprīlī izlaida vizuālo albumu «Lemonade», kurā katrai dziesmai bija videoklips. Bejonsas dziesmas nominētas horeogrāfijas, mākslinieciskās režijas un montāžas kategorijās.

Janvārī mūžībā aizgājušais britu rokmūziķis Deivids Bovijs nominēts labākās režijas, montāžas un operatora darba kategorijās par viņa pēdējiem singliem «Blackstar» un «Lazarus».

MTV Mūzikas video balvu pasniegšana notiks 28.augustā Ņujorkā. Uzvarētājus noteiks ar fanu balsojuma palīdzību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu