Kas notiek popmūzikā? 7 karstākie videoklipi!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Kas notiek popmūzikā? Atbilde šodien skanētu tā - 2016. gadā savu uzvaras gājienu Eiropā turpina dīdžeji un tā dēvētā EDM (elektroniskā deju mūzika) mūzika, tikmēr Ziemeļamerikā dominē urbānā mūzika, bet kopumā topos valda britu sirēna Adele un kanādiešu «swag» zēns Dreiks. Ja par pašu svaigāko popmūzikā - tad ar jaunām dziesmām atgriezušās divas popmūzikas princeses - Britnija Spīrsa un Keitija Perija. Lūk, karstākie pēdējo dienu popmūzikas klipi.

 
Foto: kadrs no video

Britney Spears un G-Eazy «Make Me...»

Nav vairs tas laiks, kad visa pasaule elpu aizturējusi gaidītu jaunu Britnijas Spīrsas (Britney Spears) albumu, taču nepieminēt šo faktu popmūzikas kontekstā arīdzan nebūtu korekti. 34 gadus vecās Britnijas devītā plate «Glory» dienas gaismu ieraudzīs jau 26. augustā. «Make Me...» ir pirmais vizuālais vēstnesis no šā ieraksta un tajā pārmaiņas pēc varam pamielot acis, lūkojoties uz seksīgiem puišiem.

 
Foto: kadrs no video

Usher un Young Thug «No Limit»

R&B dziedonis Ašers (Usher), kurš ir arī lielisks dejotājs, šīs savas prasmes demonstrē jaunākajā klipā «No Limit», kas ir vēstnesis no Ašera astotā studijas albuma «Flawed». Dziesmā piedalās arī īpatnējais, melodiski deklamējošais Atlantas reperis ar skatuves vārdu Young Thug*, īstajā vārdā Džefrijs Viljamss, kurš redzams arī klipā.

Iepriekšējais Ašera albuma «Looking 4 Myself» klajā nāca pirms četriem gadiem.

* Noziedznieks, slepkava (angļu val.).

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Mac Miller un Anderson .Paak «Dang!»

R&B, neosoula dziedātāja Andersona Pāka (Anderson .Paak) vārds TVNET slejās izskanējis jau gada sākumā, kad dziedātājs laida klajā lielisku albumu «Malibu». Šoreiz Pāka (īstajā vārdā Brendons Pāks Andersons) balsi varam baudīt repera Maka Millera (Mac Miller) singlā «Dang!», kuram tapis krāsains video. Video Millers un Pāks cenšas atkarot savu dāmu sirdis. Noskaties! Klipa beigas ir laimīgas. Dziesma ņemta no Millera albuma «The Feminine Divine», kas klajā nāks septembra vidū.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Skrillex & Rick Ross «Purple Lamborghini»

Sonijs Džons Mūrs (Sonny John Moore), kas plašāk elektroniskās mūzikas pasaulē pazīstams kā «Skrillex», būtībā ir tas vīrs, kurš atbildīgs par sākotnēji andergraundā uzplaukušā dabstepa (dubstep) žanra komercializēšanu. Arī viņa jaunākais klips, kas tapis kopā ar amerikāņu hiphopa mogulu Riku Rosu (Rick Ross) ir izteikts komercdarbs, turklāt cieši saistīts ar Holivudu. Dziesma «Purple Lamborghini» iekļauta supervaroņu filmas «Suicide Squad» («Pašnāvnieku vienība») skaņu celiņā.

Klipā būtiska loma arī aktierim Džaredam Leto, kurš filmā atveido Džokeru.

 
Foto: instagram

Charlie Puth un Selena Gomez «We Don't Talk Anymore»

Dziedātāja Čārlija Puta (Charlie Puth) debijas plate «Nine Track Mind» klajā nākusi jau gada sākumā, bet tikai tagad, iespējams, albuma labākajai dziesmai «We Don't Talk Anymore» (ar Selēnu Gomesu) tapis video.

Čārlijs plašāku ievērību guva ar dziesmu «See You Again», kas tika iekļauta filmas «Furious 7» skaņu celiņā.

Klips vizuāli sadalīts uz pusēm, un seko kādam mīlnieku pārim, kuru attiecībās iestājusies krīze. Puisis un meitene atminas kopīgi pavadīto laiku, gremdējas atmiņās, lasa vecus sms, skatās kopīgus foto u.tml. Pati Selēna klipā nav redzama.

 
Foto: kadrs no video

Katy Perry «Rise»

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Keitija Perija (Katy Perry) izteikusies, ka dziesma «Rise» viņā bijusi ieslodzīta jau vairākus gadus, un tagad, pateicoties olimpiādei Brazīlijā, ir pienācis laiks tai izlauzties. Dziesma arī tiek izmantota NBC televīzijā olimpiādes vajadzībām.

Dziesma ir iedvesmojoša un tajā Keitija dzied par uzvaru un augšāmcelšanos pēc neveiksmēm un grūtībām.

Klipā šīs grūtības simbolizē rozā izpletnis, ar kuru Perija cenšas tikt galā.

 
Foto: Kadrs no video

French Montana un Drake «No Shopping»

Viens no šā brīža redzamākajiem hiphopa mūzikas klipmeikeriem Spiff TV (īstajā vārdā Karloss Suarezs) uzfilmējis jaunu video amerikāņu repera French Montana dziesmai «No Shopping» (piedalās arī Dreiks) no drīzumā gaidāmā jaunā albuma. Klips ir kārtējā žanra klišeja, tiesa, ar nelielu humora devu. Video sākumā abi reperi ar stilizētiem latīņamerikāņu vārdiem El Drakē un Frenčs Montanja iejūtas sporta komentētāju tēlā, un sniedz reportāžu no «El Coke Boys Classico» golfa turnīra Dominikānas republikā, vēlāk tas viss izvēršas jestrā ballītē kādā savrupmājā ar baseinu, kur apkārt reperiem dejo daudzas seksīgas meičas bikini.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu