Jaunā britu indīpopa apvienība «Blossoms» iekaro UKtop40

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā britu indīpopa apvienība «Blossoms» ar savu debijas albumu «Blossoms» spējusi iekarot Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, ziņo «nme.com». The Coral līdera Džeimsa Skelija producētā plate nedēļas griezumā pārdota par 9500 vienībā vairāk nekā britu repera Giggsa ieraksts «Landlord» (SN1), ziņo «Official Chart Company».

«Blossoms» izveidojās tikai pirms trim gadiem Stokportā, netālu no Mančestras. Raidsabiedrības BBC jauno talantu sarakstā «Sound Of 2016», grupa šogad bija izsēta kā ceturtā.

Kanādiešu repera Dreika «Views» (Cash Money/Republic/Universal) numur 3, veterānu ELO izlase «All Over The World» noslīdējusi uz 4. vietu, bet britu rokgrupa «Viola Beach», kuras dalībnieki un menedžeris gada sākumā traģiski gāja bojā auto negadījumā Zviedrijā, ar albumu «Viola Beach» no 1. vietas noslīdējuši uz 5.

«Wild Beasts» jaunā plate «Boy King» (Domino) startē 9. vietā.

Singlu topā tikmēr trešo nedēļu pēc kārtas 1. vietā elektroniķi «Major Lazer», kas sadarbībā ar kanādiešu dziedātāju Džastiņu Bīberu un dāņu dziedātāju MØ laiduši klajā dziesmu «Cold Water» (Because Music)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu