Liams Galahers sniedz jaunu interviju, un viņa teiktais attaisno cerības

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Q

Bijušais «Oasis» solists - «lielā balamute» Liams Galahers (Liam Gallagher) sniedzis pirmo interviju trīs gadu laikā, un tā neliek vilties. Viņš tagad regulāri skrien krosiņu, kāpj kokos tāpat prieka pēc un sacer jaunas «sasodīti smieklīgas» («fucking funny») dziesmas. Turklāt šodien, tikai pāris dienas pēc intervijas publicēšanas, kurā viņš apgalvoja, ka negrasās izdot soloalbumu, viņš oficiāli paziņojis, ka tomēr to izdos, un ir noslēdzis līgumu ar kompāniju «Warner».

43 gadus vecais Liams Galahers šo gadu laikā ir mainījies. Intervijā žurnālam «Q» viņš sarunājis ne mazums interesantu lietu. Lūk, dažas.

Viņa jaunākais hobijs ir kāpšana kokos. «Es skrēju krosiņu, ieraudzīju koku un nodomāju - izskatās jauks koks. Uzkāpšu tajā sasodītajā kokā!» viņš stāsta intervijā. «Beigās nosēdēju augšā kādas 10 minūtes.»

Viņš turpina kritizēt brāli Noelu par viņa dzīvesveidu.

«Kas tālāk?

Noela jaunajā albumā piedalīsies Robijs Viljamss? Noels dzīvo 17 miljonu vērtā mājā. Tas izmaina tevi. Tev ir atbilstošas mēbeles, virtuve, vīns, ko ieteicis Bono, un tavs čoms ir Deimons Albarns. Tas nav priekš manis,»

viņš rezumē.

No intervijas uzzinām, ka Liams dzīvo vienā ielā ar slaveno šefpavāru Džeimiju Oliveru (Jamie Oliver), kā arī to, ka viņš sacerējis kādas 10, 11 dziesmas, kas neesot nedz «Pink Floyd», nedz «Radiohead». Kā zināms, Liamam ļoti nepatīk «Radiohead».

Intervijā atkārtoti var izlasīt arī to, ka Liamam nepatīk «Coldplay». Viņš izteicies, ka «Coldplay» solists Kriss Mārtins izskatoties pēc bērnu televīzijas pārraides vadītāja, nevis rokzvaigznes. Galahers jau iepriekš ķengājis Mārtinu. Reiz viņš pateica, ka «Coldplay» fani esot «garlaicīgi un neglīti».

Cheers @dalcuz ?! #liamgallagher #qthemusic #scrumpyjack #cider #oasis ? link in bio

A photo posted by kulbritania (@kulbritania) on

«Es nešaubos, ka Kriss Mārtins sniedz labus koncertus, ņemot vērā, cik daudz viņam par to maksā,» sacīja Galahers. «Taču viņš izskatās kā [bērnu televīzijas raidījuma] «The Tweenies» dalībnieks. Visa grupa izskatās s**īgi. Vai viņi kādreiz ir redzējuši «The Rolling Stones» fotogrāfijas? Droši vien nav.»

Galahera naids pret «Coldplay» dokumentēts daudzās intervijās. Pirms desmit gadiem viņš norādīja, ka Mārtins «izskatās pēc ģeogrāfijas skolotāja», bet pārējie «Coldplay» dalībnieki - pēc viņa skolēniem.

«Esmu nomierinājies, bet man vienalga nepatīk «Radiohead» un «Coldplay»,»

Galahers paziņoja 2008. gadā. «Es viņus neienīstu un nevēlu ļaunu. Bet viņu fani ir garlaicīgi un neglīti, turklāt neizskatās, ka viņi labi pavada laiku.»

Kādreizējais «Oasis» un «Beady Eye» vokālists sacīja, ka viņam nepatīkot mūsdienu mūzika. «Bez manis tā ir garlaicīga, vai ne? Savā žanrā es varu uzvarēt visus. Visus. Vienalga - intervijās, fotosesijās, ierakstos vai uz nolādētās skatuves,» viņš lielījās.

«Viens solis, un daudzi dziedātāji varētu kļūt par mācītājiem. Tikai daži nebaidās skatīties acīs. Viņiem visiem ir kaut kas slēpjams. Viņi zina, ka rīkojas nepareizi,» uzskata Galahers. «Vai Kriss Mārtins jums kādreiz ir paskatījies acīs?»

Atgādinām, ka nesen klajā nācis jauns «Oasis» videoklipa «D'You Know What I Mean?» montāžas variants, un oktobrī tiek plānots pārizdot grupas trešo albumu «Be Here Now».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu