«Empire Of The Sun» izziņo albumu, laiž klajā jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Austrāliešu elektro projekts «Empire Of The Sun» izziņojis jaunu albumu, kā arī šodien laidis klajā pirmo vēstnesi no tā - singlu «High and Low», ziņo ārvalstu prese.

«Empire Of The Sun», kurā apvienojies Lūks Stīls (Luke Steele), kurš ir arī līderis grupai «The Sleepy Jackson», un Niks Litlmors (Nick Littlemore) no elektroniskās grupas «Pnau» (sadarbojies ar Eltonu Džonu), jaunajā platē sadarbojas ar vairākiem pazīstamiem mūziķiem - ģitāristu Lindsiju Bakinghemu (Lindsey Buckingham) no grupas «Fleetwood Mac», Prinsa grupas mūziķi Vendiju Melvoinu (Wendy Melvoin), kā arī Deivida Bovija (David Bowie) pēdējā albuma pavadošās grupas mūziķiem - pianistu Henriju Heju (Henry Hey) un basistu Timu Lefebru (Tim Lefebvre).

Albums, kuram dots nosaukums «Two Vines», klajā nāks 28. oktobrī izdevniecības «Astralwerks» apgādā. Iepriekšējais grupas veikums «Ice on the Dune» (skat. recenziju) datējams ar 2013. gadu.

Jaunais singls «High and Low» ierakstīts Havaju salās un Losandželosā.

«Rakstīt albumu Havaju salās bija lieliska ideja,» preses paziņojumā raksta Stīls. «Es pavadīju rīta stundas sērfojot un tad devos uz studiju, lai vakaros strādātu.»

Two Vines dziesmu saraksts

«Before»

«High and Low»

«Two Vines»

«Friends»

«There's No Need»

«Way to Go»

«Ride»

«Digital Life»

«First Crush»

«ZZZ»

«To Her Door»

«Keystone»

«Lend Me Some Light»

«Welcome to My Life»

«Walking on a Dream (Manny Marroquin remix)»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu