Mināža un Grande šovakar MTV apbalvošanas ceremonijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājas Nikija Mināža (Nicki Minaj) un Ariana Grande (Ariana Grande) šovakar kopā uzstāsies gaidāmajā MTV Mūzikas video apbalvošanas ceremonijā, paziņoja mūzikas kanāls. Mināža, kas ir viena no veiksmīgākajām repa dziedātājām, pievienosies Grandes popa dziesmas «Side to Side» izpildījumā svētdienas vakara pasākumā Ņujorkas sporta arēnā «Madison Square Garden».

Abas jau iepriekš sadarbojās ar dziedātāju «Jessie J», kopā 2014. gada MTV apbalvošanas ceremonijā sniedzot vienu no vakara slavētākajiem sniegumiem.

Mināža sāka arī 2015. gada ceremoniju kopā ar popa superzvaigzni Teilori Sviftu.

Šogad uzstāsies arī dziedātāja Riana, kurai pasniegs avangarda balvu par karjeras sasniegumiem, kā arī reperis «Future» un Britnija Spīrsa, kura grasās laist klajā jaunu albumu.

Trešdien MTV paziņoja, ka viena no balvu pasniedzējām būs televīzijas slavenība Kima Kardašjana, kuras vīra Kanje Vesta dziesma «Famous» pretendē uz gada labākā mūzikas video balvu.

Balvu pasniedzēji būs arī hiphopa ikona «Puff Daddy», dziedātāja Ališa Kīza, reperis un aktieris Džeidens Smits, britu dziedātāja Rita Ora un repa producents «DJ Khaled».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu