Kanje sāk turneju uz lidojošas skatuves

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @TeamKanyeDaily

Reperis, producents, Kimas Kardašjanas vīrs (arī šāds statuss viņam tiek piedēvēts) Kanje Vests neapšaubāmi šobrīd ir viena no popkultūras lielākajām zvaigznēm. Šo statusu viņš apliecināja arī pirms pāris dienām Indianapolē, kur sāka sava jaunākā albuma «The Life of Pablo» (skat. recenziju) turneju.

Pirmais turnejas koncerts notika 26. augustā kādā no Indianapoles arēnām. Kanje skatītāju priekšā eksponēja sevi uz gaisā iekārtas skatuves, izpildot gan jaunos hitus, gan vecākus - «Father Stretch My Hands Pt. 1», «All Day» un «Can’t Tell Me Nothing».

kanye west c/o donda ©2016

A photo posted by @virgilabloh on

Vests «Saint Pablo» turneju bija izziņojis jau jūnijā. Līdz novembrim koncerti notiks ASV, bet pēc tam, kas zina, varbūt arī Eiropā.

ok so the stage is flying over the crowd

A video posted by joncaramanica (@joncaramanica) on

Savukārt svētdien Ņujorkā notikušajā MTV Mūzikas video balvu ceremonijā Vests izcēlās ar skaļiem apgalvojumiem. Viņš savu radošo talantu pielīdzināja kompānijas «Apple» dibinātājam Stīvam Džobsam un kinostudijas «Disney» radītājam Voltam Disnejam.

Viņš arī aizstāvēja dziesmas «Famous» videoklipu, kurā vienā gultā bija saliktas dziedātājas Teilores Sviftas, ASV prezidenta amata kandidāta Donalda Trampa un citu slavenību vaska figūras bez drēbēm.

«Mēs šeit ieradāmies vienā laivā. Tagad mēs guļam vienā gultā,» sacīja Vests, pēc tam gan sevi izlabojot, ka «varbūt tās bija dažādas laivas».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu