Kriss Brauns aizturēts par vardarbības draudiem ar nāvējošu ieroci

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @chrisbrownofficial

Amerikāņu R&B dziedātājs Kriss Brauns (Chris Brown) otrdien tika aizturēts Losandželosā aizdomās par vardarbības draudiem ar nāvējošu ieroci, paziņoja policija.

(papildināts viss teksts)

Policija ieradās Brauna mājā pēc tam, kad kāda sieviete naktī bija piezvanījusi policijai un lūgusi palīdzību, jo Brauns tēmējis uz viņu ar šaujamieroci.

27 gadus vecais Brauns vairākas stundas nelaida policistus savā mājā, sakot, ka viņiem vajadzīgs kratīšanas orderis.

Policija galu galā aizturēja Braunu un aizveda uz iecirkni, kā arī pārmeklēja viņa māju, lai atrastu ieroci.

Brauns pirms aizturēšanas atspoguļoja konfliktu ar policiju sociālajā tīklā «Instagram», ievietojot tajā vairākus videoierakstus, kuros pasludināja sevi par nevainīgu un žēlojās par policijas uzmācību.

«Lai veicas. Kad jūs saņemsiet orderi .. jūs ienāksiet šeit un neko neieraudzīsiet, jūs idioti,» sacīja Brauns, vēršoties pie policijas vienā no šiem videoierakstiem.

Viņš arī pauda atbalstu kustībai «Black Lives Matter» («Melno dzīvības ir svarīgas») pret policijas brutalitāti, sakot: «Jūs, policija, esat visļaunākā banda pasaulē.»

Sieviete identificēta kā Beilija Kurana (Baylee Curran), kura šogad skaistumkonkursā saņēma titulu «Miss Kalifornijas reģions». Laikrakstam «Los Angeles Times» viņa pastāstīja, ka esot ar draudzeni atpūtusies Brauna burbuļvannā, bet dziedātāju saniknojis tas, ka Kurana apbrīnojusi kāda Brauna paziņas rotaslietu.

Kurana apgalvo, ka esot bailēs pametusi Brauna īpašumu, neparakstot konfidencialitātes līgumu.

Slavenību tenku vietne TMZ raksta, ka Brauns pa logu esot izmetis somu un ka policija viņa īpašumā atradusi ieroci un narkotikas.

Šobrīd no ieslodzījuma pret 250 000 ASV dolāru (225 000 eiro) galvojumu Brauns ir atbrīvots.

Brauns, kurš bija iekļuvis ASV singlu topā ar dziesmām «Run It!» un «Kiss Kiss», arī agrāk nonāca konfliktos ar likumu.

2009.gadā viņš tika notiesāts par savas toreizējās draudzenes popdziedātājas Rianas piekaušanu, kuras dēļ Riana nevarēja ierasties uz «Grammy» balvu pasniegšanas ceremoniju.

2014.gadā Brauns pavadīja vairākus mēnešus cietumā par vardarbības draudiem, ar kuriem bija pārkāpis nosacītas atbrīvošanas nosacījumus. Viņa nosacītās atbrīvošanas termiņš beidzās 2015.gadā, bet pašlaik Braunu sūdz tiesā viņa bijušais menedžeris, kuram Brauns esot iesitis pa seju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu