Britnija izdod jaunu popmūzikas cukurvati

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

26. augustā klajā nācis popzvaigznes Britnijas Spīrsas (Britney Spears) devītais studijas albums «Glory», kuru oficiāli iespējams noklausīties straumēšanas servisā «Spotify».

35 gadus vecā zvaigzne tviterī paziņojusi, ka albums iezīmē jaunas ēras sākumu.

Tas ir pirmais albums kopš 2013. gada «Britney Jean», kurš bija viens no personiskākajiem ierakstiem Britnijas karjerā. Tiesa, nedz kritiķi, nedz klausītāji īsti šo albumu nenovērtēja. Varbūt tāpēc «Glory» koncepcija ir pavisam cita - tajā iekļautas dziesmas, kas nav pārāk nopietni uztveramas.

Kā vienmēr - vienaldzīgo nav. Viedokļi un vērtējums atšķiras. Mūzikas portāls «Metacritic», kurš apkopo pasaules lielāko mūzikas izdevumu recenzijas un to vērtējumus, pagaidām, balstoties uz 10 profesionālām recenzijām, izrēķinājis vidējo «Glory» vērtējumu. Šobrīd tas ir aptuveni 7,3/10. Vieni uzskata, ka plate ir izcils popmūzikas ieraksts, citi - ka Britnija neko personisku šajā albumā nevēsta.

Mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati liecina, ka «Glory» varētu ierindoties «Billboard 200» topa 3. vietā ar 100 000 pārdotu vienību. Britnijai tā būtu izgāšanās.

Atgādinām, ka svētdienas vakarā Britnija uzstājās MTV Mūzikas video balvu ceremonijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu