Karstākie urbānās mūzikas nedēļas videoklipi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kadrs no klipa

Urbānā mūzika (R&B, souls, hiphops, garage u.c.) pēdējos gados piedzīvo milzīgu popularitāti. Straumēšanas servisu dati to tikai apliecina (Dreika fenomens). Ielūkosimies, kas jauns šajā mūzikas novirzienā. Beidzot «Youtube» pieejams arī Kanjes Vesta mākslas darbs «Fade».

 
Foto: kadrs no video

Isaiah Rashad «4r Da Squaw»

25 gadus vecais amerikāņu reperis Aizea Rašāds (Isaiah Rashad) nule laidis klajā kritiķu augstu novērtēto debijas albumu «The Sun’s Tirade». Pirms diviem gadiem izdotais EP arīdzan sacēla nelielu vētru hiphopa pasaulē, nogādājot ierakstu pat Billboard 200 topa top40. Viens no skaņdarbiem, kas ilustrē jauno albumu, ir «4r Da Squaw». Dziesmas klipā Rašāds un kāds mazs puika (iespējams, viņa dēls) pastaigājas pa promenādi, turklāt katram garāmgājējam virs galvas ir kāda noteikta naudas summa, kas, visticamāk, ilustrē to, cik katram ir makā skanošā. Rašādam pašam tie ir $0,00.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

YG, Drake, Kamaiyah «Why You Always Hatin?»

Vai atceraties 2013. gada spilgto «My Nigga»? Šogad reperis YG atgriezies ar jaunām dziesmām. Viņa albums «Still Brazy» šovasar Billboard 200 topā startēja augstajā 6. vietā. Vienā no dziesmām «Why You Always Hatin?» piedalās pats Dreiks (Drake) un jaunā Ouklendas repere Kamaija (Kamaiyah), par kuru TVNET esam rakstījuši detalizētāk.

«Why You Always Hatin?» klips veidots pēc visiem hiphopa kanoniem - ir gan dārgi auto (Dreiks brauc ar elegantu lamborgini), gan helikopters, gan dejojošas meičas. Kamaija klipā tiek pie kāju masāžas.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Ty Dolla $ign «Zaddy»

31 gadu vecais reperis ar interesanto skatuves vārdu Ty Dolla $ign laidis klajā jaunu dziesmu «Zaddy», kas iekļauta drīzumā gaidāmajā miksteipā «Campaign» (klajā nāks 23. septembrī). Interesants ir arī klips. Tā sākumā redzams skaistas aziātu sievietes robots, kas piemontē sev seju un dodas pilsētas ielās. Plašāku ievērību reperis guvis, piedaloties meiteņu popgrupas «Fifth Harmony» pikantajā klipā «Work From Home».

 
Foto: kadrs no video

Craig David «Ain’t Giving Up»

Savulaik populārais Apvienotās Karalistes r&b saldais «cukuriņš» Kreigs Deivids (Craig David) negrasās padoties. Par to liecina viņa jaunā singla nosaukums «Ain’t Giving Up». Pirms 16 gadiem viņš veiksmīgi debitēja ar plati «Born To Do It», un sākums tolaik padsmitniekam Kreigam Deividam bija pat visai cerīgs, melnīgsnējais jauneklis savā mūzikā apvienoja garage, two step un r&b elementus. Pēc tam gan karjera sāka slīdēt lejup. Šogad Deivids gatavojas laist klajā sesto studijas plati «Following My Intuition» un muzikāli mazliet atgriežas pie savas veiksmes formulas.

«Ain’t Giving Up» klips uzfilmēts ar divām 360 grādu kamerām vienā piegājienā.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

J Balvin, Pharrell Williams, BIA, Sky «Safari»

Skatoties kolumbiešu repera Hosē Alvaro Balvina klipu «Safari», nevilšus rodas asociācijas ar lielisko «Netflix» oriģinālseriālu «Narcos» par Kolumbijas narkobarona Pablo Eskobara dzīvi. Klipā redzams kāds bārs Kolumbijā, kurā tiek spēlētas kārtis, dzerts alkohols un dejots. Balvins ir viens no populārākajiem šā brīža latīņamerikāņu reperiem, viņa klipi «Youtube» skatāmi daudzus simtus miljonu reižu.

Šī dziesma ņemta no ceturtā studijas albuma «Energia». Dziesmā spāniski dzied Farels Viljamss (Pharrell Williams).

 
Foto: ekrānuzņēmums

Santigold «Banshee»

Par amerikāņu dziedātājas Santigold (agrāk - Santogold) jeb īstajā vārdā Šantijas Vaitas (Santi White) jauno albumu «99¢» TVNET jau rakstījām. Nesen māksliniece laidusi klajā jaunu video, kurā galvenā loma atvēlēta lellēm.

 
Foto: kadrs no video

Kanye West «Fade»

Augusta beigās reperis Kanje Vests publicēja jaunu albuma «The Life Of Pablo» dziesmas video. «Fade», ko pasaule pirmo reizi varēja noskatīties MTV video balvas pasniegšanas ceremonijā, galvenā zvaigzne ir dejotāja Tejana Teilore (Teyana Taylor). Klipa beigās erotiskā ainā parādās arī NBA līgas basketbolists Imāns Šamperts (Iman Shumpert).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu