Latvijā koncertēs jaunā britu popdziedātāja Annique

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: anniqueofficial.co.uk

Oktobrī četrās Latvijas pilsētās ar šovu uzstāsies talantīgā Lielbritānijas dziedātāja Annika jeb «Annique», par kuru atzinīgus vārdus jau paudusi britu prese, informēja projekta sabiedrisko attiecību vadītāja Una Griškeviča.

Britu dziedātāja 26. oktobrī uzstāsies Jelgavas pilsētas kultūras centrā, 27. oktobrī - Vidzemes koncertzālē «Cēsis», 29. oktobrī koncerts notiks Rīgā, kinoteātrī «Splendid Palace», bet 30.oktobrī - Liepājas koncertzālē «Lielais dzintars».

Britu dziedātāja, komponiste un tekstu autore «Annique» ir augusi muzikālā ģimenē, iemācījusies dziedāt, vēl pirms mācējusi runāt, un savas pirmās melodijas kopā ar māsu komponējusi piecu gadu vecumā.

Dziedātāja ieguvusi vokālo izglītību Laikmetīgās mūzikas akadēmijā Londonā, veidojot lietišķus kontaktus un mācoties uzstāties lielas auditorijas priekšā. Šī pieredze kombinācijā ar «Annique» dziesmu aranžēšanas un uzlabošanas instinktu vainagojās ar pieprasītas vokālistes karjeru.

Pateicoties kādam draugam, kurš britu dziedātāju iepazīstināja ar izraēliešu mūziķi, sākās veiksmīga divu mūziķu sadarbība, kas vainagojās ar albumu «Heads Up» («Galvas augšā»).

Annique koncerti notiks:

26.oktobrī Jelgavas pilsētas kultūras centrā,

27.oktobrī Cēsu koncertzālē,

29.oktobrī, Rīgā, kinoteātrī «Splendid Palace»,

30.oktobrī Liepājas pilsētas koncertzālē «Lielais dzintars».

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu