Noskaties! Jaunākie rokmūzikas videoklipi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Lai arī pasaules topos dominē urbānā mūzika un EDM (electronic dance music), ik pa laikam pie pirktākajiem un straumētākajiem mūzikas ierakstiem ieklīst arī kāds roka skaņdarbs. Šīs pēdējās dienas bijušas pat diezgan bagātas ar jauniem rokmūzikas videoklipiem. Atgriezušies ir brāļi (un brālēns) Folovili, arī «Pixies» un «Slayer», kas muzicējuši jau tālajos 80. gados, likuši par sevi runāt. Lūk, daži no svaigākajiem rokmūzikas klipiem.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Kings Of Leon «Waste A Moment»

Šonedēļ publiskots pirmais vēstnesis no gaidāmā amerikāņu rokgrupas «Kings Of Leon» albuma «WALLS». Singla «Waste a Moment» video galvenās varones ir trīs karsējmeitenes, no kuru skatieniem saļimst pat policisti.

«WALLS» (akronīms no «We Are Like Love Songs») būs septītais puišu albums, kas sekos 2013. gada «Mechanical Bull», un tajā būs iekļautas desmit dziesmas. Izdošanas datums - 14. oktobris.

Brāļi Folovili (+ brālēns Kamerons) jauno albumu ierakstījuši Losandželosā kopā ar «Coldplay» un «Arcade Fire» producentu Markusu Dravsu (Markus Dravs).

 
Pixies
Pixies Foto: Publicitātes foto

Pixies «Tenement Song»

Amerikāņu alternatīvā roka apvienība «Pixies» laidusi klajā animētu dziesmas «Tenement Song» video, kas ir pirmais videovēstnesis no jaunā albuma «Head Carrier». Pirms kāda laiciņa jau publicēts viens skaņdarbs ar nosaukumu «Um Chagga Lagga».

Jaunā video autori ir «The Krank! Collective», kas iedvesmojušies no solista Bleka Frencisa (īstajā vārdā Charles Michael Kittridge Thompson IV) sacerētajiem vārdiem un mākslinieka Vona Olivera (Vaughan Oliver) uzzīmētā albuma vāka.

Jaunais albums dienas gaismu ieraudzīs 30. septembrī izdevniecību «Pixiesmusic/Play It Again Sam» apgādā.

Albums ieskaņots RAK studijā Londonā sešu nedēļu laikā ar producentu Tomu Dalgetiju, kurš strādājis ar britu duetu «Royal Blood».

 
Slaves
Slaves Foto: Publicitātes foto

Slaves «Take Control»

Britu modernā pankroka duets «Slaves» laidis klajā video dziesmai «Take Control», kura uzņemta ar VHS kameru (vai izmantots VHS efekts). Dziesma ņemta no 30. septembrī gaidāmā jaunā «Slaves» albuma. Klipā abi mūziķi vizinās ar velosipēdu, kuram pie stūres piekabināts magnetofons.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Slayer «Pride In Prejudice» (+18)

Trešmetāla (thrash metal) veterāni grupa «Slayer» izdevusi episku dziesmas «Pride in Prejudice» video, kurā ilgi nav jāgaida, līdz sāk plūst asinis. Pati grupa nofilmēta sniegotā mežā. Tas ir video triloģijas trešais klips. Dziesma ņemta no 2015. gadā izdotā albuma «Repentless».

Video līdz 18 gadiem skatīties neiesākām!

 
Twin Peaks
Twin Peaks Foto: Publicitātes foto

Twin Peaks «Holding Roses»

Amerikāņu garāžroka apvienība «Twin Peaks» laidusi klajā animētu video dziesmai «Holding Roses», kas ņemta no gada sākumā izdotā albuma «Down in Heaven». Video veidojis animators ar segvārdu GOONS. Klipā grupas piedzīvotais tiek animēts, un viens kadrs nomaina citu.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Merchandise «Lonesome Sound»

Floridas postpanka grupa «Merchandise» jau 23. septembrī laidīs klajā jaunu studijas albumu «A Corpse Wired For Sound», no kura jau izdoti divi singli «Flower Of Sex» un «End Of The Week». Šonedēļ dienas gaismu ieraudzījis trešais «Lonesome Sound», kuram tapis arī video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu