«The Divine Comedy» dzied par Katrīnu Lielo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ziemeļīrijas orķestrālā popa apvienības «The Divine Comedy» līderis Nīls Henons (Neil Hannon), šķiet, nolēmis kļūt par vēsturnieku Alanu Džonu Persivalu Teiloru (1906-1990). Henons allaž ir jūsmojis par vēsturi, un šī viņa jūsma jūtama arī jaunākajā grupas albumā «Foreverland», kurā viņš aizceļojis uz Napoleona un Katrīnas Lielās laikmetu.

Pats Henons atzinis, ka pēdējā laikā pārskatījies «BBC4» raidījumus. Tāpēc albums iesākas ar dziesmu «Napoleon Complex» («Napoleona komplekss»), kurā viņš dzied: «Kurš rausta aukliņas? Kurš kārto visas lietas? 5,3 pēdas garais vīrs augstpapēžu kurpēs.»

Albumā atrodama arī dziesma, kas veltīta Krievijas imperatorei Katrīnai Lielajai. Videoklipā Katrīnu atveido rumāņu aktrise Elina Löwensohn.

Tikmēr dziesmā «Funny Peculiar» grupas prāts un jūtīgums Henons dzied duetā ar talantīgo īru dziedātāju Ketiju Deiviju (Cathy Davey).

Jaunais albums, kas izdots septembra sākumā, seko 2010. gada ierakstam «Bang Goes The Knighthood».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu