«Bastille» uzveic Niku Keivu britu albumu topā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Londonieša Dena Smita (Dan Smith) 2010. gadā izveidotais poproka kolektīvs «Bastille» (Bastīlijas diena ir vienā datumā ar Smita dzimšanas dienu), kas viesojies arī Positivus festivālā, aizšķērsojis ceļu Nikam Keivam uz UkTop40 albumu topa 1. vietu, ziņo «nme.com».

Līdzīgi kā grupas pirmais albums «Bad Blood» 2013. gadā, arī otrais studijas veikums «Wild World» (Virgin/Universal) iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1. pozīciju. Nedēļas griezumā pārdotas 36 000 vienību, ziņo «Official Charts Company».

Uzreiz aiz «Bastille» ierindojies jaunais austrāliešu mūziķa Nika Keiva un grupas «The Bad Seeds» smeldzīgais albums «Skeleton Tree» (skat. recenziju).

«The Beatles» koncertieraksts «Live at The Hollywood Bowl» (Apple Corps/Universal) numur 3. Savukārt 4. vietā vēl viens jaunums - «Meat Loaf» 13. studijas ieraksts «Braver Than We Are» (Savoy).

Pagājušās nedēļas līderis - Hempšīras kantri māsu duets «Ward Thomas» noslīdējis uz 5. vietu.

Singlu topā tikmēr trešo nedēļu pēc kārtas EDM pārstāvji «Chainsmokers» un dziedātāja Helsija (Halsey) ar dziesmu «Closer» (Disruptor).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu