Fani ar straumēšanas palīdzību glābj reperi Neliju no finansiālām problēmām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šomēnes ievērojami pieauguši amerikāņu repera Nelija (Nelly) dziesmas «Hot In Herre» straumēšanas rādītāji, jo fani apņēmušies palīdzēt mūziķim nopelnīt pietiekami daudz naudas, lai pārvarētu finansiālās grūtības.

Šomēnes atklātībā nonāca ziņas, ka 41 gadu vecā repera nodokļu parāds ir 2,4 miljoni ASV dolāru (2,1 miljons eiro), kā arī viņš vēl Misūri štatā kopš 2013. gada nav nomaksājis nodokļus nepilnu 150 000 dolāru (135 000 eiro) apmērā.

Nelija fani uzsāka interneta kampaņu «#SaveNelly» («Glāb Nelliju») - straumēja viņa 2002. gada hitu «Hot In Herre», tādā veidā palīdzot mūziķim savākt naudu, ar kuru nomaksāt parādus.

Kampaņu popularizēja pazīstamie ASV sarunu šovu vadītāji Stīvens Kolbērs un Džeimss Kordens.

«Billboard» mūzikas topu jaunākie dati liecina, ka dziesmas «Hot In Herre» straumēšanas apjoms ASV nedēļā, kas beidzās 13. septembrī, pieaudzis par 90%. Nedēļas laikā dziesma straumēta 714 000 reižu.

Taču Nelija dziesmas vajadzētu straumēt 287 176 547 reizes, lai ar nopelnīto naudu varētu segt visu nodokļu parādu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu