Arī Bono iestājas pret Trampu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Koncerta laikā rokgrupas U2 solists Bono paudis savu politisko viedokli par ASV Republikāņu partijas izvirzīto prezidenta amata kandidātu Donaldu Trampu, iepriekš nosaucot viņu par «vissliktāko Amerikas ideju». Pret Trampu vērsušies jau ļoti daudzi mūziķi, to skaitā arī Brūss Springstīns

Savas uzstāšanās laikā mūzikas festivālā «iHeartRadio» Lasvegasā Bono lūdza saviem klausītājiem balsot, neatkarīgi no tā, kuru partiju viņi atbalsta.

Kamēr grupa spēlēja savu 1988. gada grāvēju «Desire», Bono pūlim jautāja, vai viņi ir gatavi uz spēles likt savu mašīnu, māju vai «amerikāņu sapni», vienlaikus uz ekrāna virs skatuves projicējot videoklipus, kuros redzams Tramps un viņa citāti «Ko gan jūs varat zaudēt?» un «Amerikāņu sapnis ir miris.»

«Amerikāņu sapnis ir dzīvs! Ko jūs varat zaudēt? Visu! Visu!» uzsvēra Bono.

Vairākas dienas pirms šīs uzstāšanās Bono programmā «Charlie Rose» apgalvoja, ka Tramps «iznīcinās» ASV gadījumā, ja viņu ievēlēs par prezidentu.

«Es nedomāju, ka viņš ir republikānis. Es domāju, ka viņš partiju ir nolaupījis un to pašu cenšas izdarīt ar Amerikas būtību, un es uzskatu, ka tas ir svarīgāk par mūsu pašu personīgajām darīšanām. Tas ir bīstami, un gudriem un apzinīgiem cilvēkiem nevajadzētu mūsu valsti pārvērst par kazino,» norādīja dziedātājs.

Par spīti saviem iebildumiem pret Trampu, Bono intervijā uzsvēra, ka jau vairākus gadu desmitus «stingri atbalsta abas partijas un pie tā arī paliks».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu